آمریکا در ادعایی واهی ایران را متهم به انتقال سلاح به انصارالله یمن کرد

سفیر و معاون نماینده آمریکا در سازمان ملل متحد با تکرار ادعاهای ضد ایرانی در نشست شورای امنیت، بار دیگر جمهوری اسلامی ایران را به ارسال سلاح به انصارالله یمن متهم کرد و گفت: باید به طور جمعی ایران را مسئول ایجاد بی ثبات کننده بدانیم. نقش، اصرار داشته باشیم که نمی توان پشت حوثی ها (انصارالله) پنهان شد.

به گزارش خبرگزاری موج


رابرت وود، سفیر و معاون نماینده آمریکا در ملل متحد روز دوشنبه به وقت محلی در جلسه شورای امنیت در اطراف یمن وی گفت: بارها درخواست کرده ایم که گزارش ماهانه دبیرکل سازمان ملل که مطابق با قطعنامه 2722 است، حاوی اطلاعاتی در مورد انواع سلاح های مورد استفاده در هر حادثه و در صورت لزوم منشاء احتمالی آن سلاح ها به امنیت ارائه شود. شورا.

علیرغم تکذیب ادعاهای واشنگتن از سوی مقامات جمهوری اسلامی ایران، این دیپلمات آمریکایی بار دیگر تاکید کرد: ما پیش از این به شواهد گسترده ای از ارائه تسلیحات پیشرفته از جمله موشک های بالستیک و کروز توسط ایران به حوثی ها اشاره کرده ایم که نقض تحریم های سازمان ملل است. که باعث افزایش بی ثباتی در منطقه می شود.

وی تصریح کرد: اگر قرار است شورا به چشم انداز امیدوارتر یمن بازگردد، باید اقدام جمعی انجام دهیم. ما باید به طور جمعی ایران را به خاطر نقش بی‌ثبات‌کننده‌اش مسئول بدانیم و اصرار کنیم که نمی‌تواند پشت حوثی‌ها پنهان شود. ما بار دیگر بر تقاضای خود تاکید می کنیم که ایران انتقال سلاح های غیرقانونی را متوقف کند و امکان حملات غیرقانونی و بی پروا توسط حوثی ها را فراهم کند.

معاون سفیر آمریکا ادامه داد: برای تاکید بر نگرانی شورا از ادامه نقض تحریم‌های تسلیحاتی، باید اقدامات بیشتری برای تقویت اجرای تحریم‌ها و برخورد با ناقضان آن انجام دهیم.

او استدلال کرد: حجم و تنوع مطالبی که در حال حاضر به حوثی ها تحویل داده می شود، برخلاف قطعنامه های شورای امنیت سازمان ملل، بی سابقه است.

رابرت وود همچنین استدلال می کند: حملات حوثی ها باعث افزایش قیمت ها و تاخیر در تحویل و خرید کالاها، مواد غذایی و اقلام ضروری در بازارها برای یمنی ها می شود.

این مقام دولت بایدن افزود: مردم تعز اساساً در شهر خود گروگان هستند و همچنان قربانی تیراندازان حوثی و گلوله باران شهر هستند که باعث کشته و زخمی شدن زنان و کودکان شده است.

وی تصریح کرد: نیازهای انسانی عظیمی در یمن وجود دارد و 18.2 میلیون نفر – بیش از نیمی از جمعیت یمن – به کمک های بشردوستانه نیاز دارند. میلیون ها نفر با سطوح بالایی از ناامنی غذایی حاد و سوء تغذیه روبرو هستند، بسیاری از آنها در جنوب یمن آواره شده اند، بدون دسترسی به خدمات بهداشتی و حفاظتی، آب آشامیدنی تمیز و امکانات بهداشتی. در نتیجه شیوع وبا در شمال و جنوب یمن گسترش یافت.

این دیپلمات آمریکایی در ادامه ادعاهای خود افزود: آمریکا از جامعه جهانی حمایت مالی بیشتری برای کاهش بحران انسانی در یمن می خواهد. حوثی ها برای کمک به مردم یمن و اجازه ورود مواد غذایی و آذوقه مورد نیاز به یمن، باید حملات خود به کشتی های بین المللی را بر اساس قطعنامه 2722 متوقف کنند.



آیا این خبر مفید بود؟




خدمات سئو برای وب سایت ها