استراتژی اصلاح طلبان در انتخابات ترساندن مردم از رقیبشان است

کارشناس سیاسی در گفتگو با خبرگزاری موج؛

یک فعال سیاسی اصولگرا با اشاره به قوانین مصوب مجلس و سیاست های ابلاغی رهبری در خصوص امور فرهنگی کشور گفت: قانون به هیچکس اجازه افراط در امور فرهنگی را نمی دهد و از سوی دیگر اصلاح طلبان همیشه از استراتژی ترساندن مردم از رقبای خود استفاده کنید تا بتوانند آنها را به نفع خود به پای صندوق های رای بکشانند.



حمیدرضا ترگی در گفت وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری موج، درباره تاثیر انتخاب هر یک از دو کاندیدای ریاست جمهوری بر عرصه سیاست داخلی و خارجی گفت: با توجه به موضوعاتی که پزشکان و جلیلی در مناظره های خود اعلام کردند. ، طبیعتاً تغییری در زمینه های این امر در کشورهای مختلف رخ خواهد داد. اگر مسعود بزیکیان در صورت پیروزی در این رقابت، همان روند دولت روحانی و سیاست هایی که در آن زمان دنبال می شد، تکرار می شود. در این صورت شاهد عقب ماندگی اقتصادی کشور و تعلیق فعالیت، وابستگی کار به مذاکره با غرب خواهیم بود. به نوعی دهه 90 در حال تکرار است که دوران مشکلات اقتصادی و سیاسی گسترده بود. ایران در این مدت رشد اقتصادی منفی داشت. اما رویکرد گفت جلیلی اتکا به منابع داخلی برای افزایش تولید و افزایش اشتغال. وی معتقد به برنامه هفتم رسیدن به رشد 8 درصدی است. از این رو، این سیاست ها نویدبخش بهبود وضعیت داخلی کشور است.

وی افزود: جلیلی در عرصه بین المللی برای حفظ استقلال کشور، سیاست محترمانه و غیر انفعالی در برابر غرب تلاش می کند. او از حامیان جبهه مقاومت است. این سیاست‌ها به تداوم اقتدار ملی کنونی در عرصه سیاست خارجی و منطقه‌ای منجر می‌شود و ممکن است روند چندجانبه‌گرایی را که جمهوری اسلامی ایران با کمک دیگر قدرت‌های بزرگ آسیایی دنبال می‌کند در عرصه بین‌المللی ادامه دهد. این موضوع باعث تغییراتی در نظم جهانی و تضعیف نفوذ آمریکا در منطقه و جلوگیری از اجرای سیاست ضد اسلامی خواهد شد.

اصلاح طلبان هر دو قطب را در جامعه پرورش می دهند

یکی از اعضای حزب موتلفه خاطرنشان کرد: این روزها اخباری از جبهه اصلاح طلبان منتشر می شود که در صورت روی کار آمدن جلیلی، اوضاع داخلی ایران شبیه حاکمیت طالبان خواهد شد. اما اینها اتهاماتی است که مطرح می شود و مبنایی ندارد. جلیلی در مناظره ها به این سوالات پاسخ داد. در واقع راهبرد ترساندن مردم از رقیب همواره از سوی اصلاح طلبان دنبال می شود و به این دوره محدود نمی شود. در زمان شهید رئیسی اتهاماتی مطرح شد که اگر به قدرت برسد سنگ فرش ها را آجر می کند. همین سیاست امروز علیه جلیلی مطرح می شود. اصلاح طلبان بیشتر به دنبال پرورش دو قطب در جامعه هستند تا جریان های معتقد به آزادی را به نفع خود به صحنه بیاورند.

ترقی افزود: نکته مهم این است که در حوزه اینترنت یا پوشش، قانون سیاست ها را تعیین می کند. قانون مصوب مجلس و سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری اجازه برخوردهای افراطی در عرصه فرهنگ را نمی دهد. از سوی دیگر طالبان دو سال مدارس دخترانه را تعطیل کردند، این گروه چگونه شبیه جلیلی است که تنها هدفشان فعال سازی پتانسیل زنان در جامعه است؟! جلیلی در حوزه ارتباطات بر پیشرفت جامعه از طریق هوشمندسازی سیستم ها، استفاده بهینه از اینترنت و مدیریت صحیح فضای مجازی تاکید دارد. مشکل نهایی این است که در جریان انقلاب اسلامی ما اکنون در مرحله ساختن دولت و جامعه اسلامی هستیم و هرکس بخواهد با این جریان مخالفت کند یا آن را از مسیر خارج کند، واقعاً به آرمان های انقلاب اعتقاد ندارد، اما چنین کسی حق دارد که قدرت اجرایی کشور را بر عهده نگیرد.


آیا این خبر مفید بود؟




پیمایش به بالا