به گزارش خبرگزاری موج
تنزل دادن فشار خون بهترین راه برای محافظت از بدن در برابر فوت کردن، دمیدن خب اینها رو هم دنبال کن رژیم غذایی خوردن این غذاها خطر سکته مغزی را تا 27 درصد کاهش می دهد.
ماهی سالمون
خوردن غذاهای غیر سرخ شده تا دو بار در هفته خطر سکته مغزی را کاهش می دهد که یکی از بهترین آنها ماهی قزل آلا است که اسیدهای چرب امگا 3 دارد و التهاب رگ ها را کاهش می دهد، جریان خون را بهبود می بخشد و همچنین خطر خون را کاهش می دهد. لخته.
بلغور جو دوسر (جودوسر)
برای جلوگیری از سکته مغزی باید کلسترول بد را کاهش دهید. می توانید آن را بپزید و استفاده کنید که خطر بیماری قلبی و سکته را کاهش می دهد زیرا سطح کلسترول را کاهش می دهد.
لوبیا سیاه
لوبیا سیاه به دلیل داشتن فیبر بالا یکی از سالم ترین غذاهاست. می توانید لوبیا سیاه را در رژیم غذایی خود بگنجانید و خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی و سکته را کاهش دهید. لوبیا سیاه نیز منبع خوبی از پروتئین سالم است.
سیب زمینی شیرین
سیب زمینی شیرین یکی از بهترین غذاهایی است که می توانید برای شام بخورید. مصرف 150 گرم سیب زمینی شیرین 100 درصد نیاز به ویتامین A و ویتامین C را تامین می کند و باعث افزایش قدرت چشم و سیستم ایمنی، سلامت پوست و سیستم عصبی می شود. همچنین حاوی آنتی اکسیدان هایی است که رگ های خونی را تمیز می کند و بنابراین می تواند یک عامل پیشگیری کننده از سکته باشد.
زغال اخته
آنتی اکسیدان ها به رگ های خونی کمک می کنند تا جریان خون را افزایش داده و التهاب را کاهش دهند. بنابراین، جای تعجب نیست که غذایی مانند زغال اخته که حاوی آنتی اکسیدان های زیادی است، خطر حملات قلبی و سکته را کاهش دهد. توت فرنگی و تمشک سیاه نیز همین خواص را دارند.
اسفناج
اسفناج سرشار از منیزیم و همچنین ویتامین B و اسید فولیک است. رژیم غذایی حاوی اسید فولیک خطر سکته مغزی ناشی از فشار خون بالا را کاهش می دهد. کافی است صبح از نصف فنجان اسفناج پخته استفاده کنید.
بادام ها
خوردن 30 گرم بادام در هفته پروتئین، فیبر و چربی های اشباع نشده بدن را تامین می کند، متابولیسم را بهبود می بخشد، سطح کلسترول بد را کاهش می دهد و منبع خوبی از ویتامین E است که رگ های خونی را تمیز می کند و از سکته جلوگیری می کند.
کره یا پوسته ای از پسیلیوم
اسپرسو نوعی فیبر است که از گیاه به دست می آید و پوسته آن به صورت پودر یا کپسول به فروش می رسد که مکمل غذایی بسیار خوبی محسوب می شود و سطح کلسترول بد را کاهش می دهد، اسید معده را متعادل می کند، التهاب را کاهش می دهد و خطر سکته را کاهش می دهد. .
سیر
سیر حاوی مولکول هایی است که از لخته شدن خون جلوگیری می کند و خطر سکته را کاهش می دهد. سیر خام یک ماده موثر و غنی است که از سکته های مغزی محافظت می کند.
شکلات تلخ
شیر شکلات سرشار از چربی و قند است، اما کاکائو بالای موجود در شکلات تلخ می تواند عامل بسیار موثری در پیشگیری از سکته مغزی باشد که راز موفقیت این ماده فلاونوئیدی است. با مصرف شکلات تلخ در طول هفته می توانید خطر سکته مغزی را به میزان قابل توجهی کاهش دهید. البته باید مراقب باشید که زیاده روی نکنید، در غیر این صورت اثر مثبت آن از بین می رود.