توسعه صنعت پتروشیمی در قالب قرارگاه پیگیری می‌شود

به گزارش خبرگزاری موج


محمد محبر، معاون اول رئیس جمهور دیدار با فعالان صنعت پتروشیمی روز سه شنبه برگزار شد و مقرر شد اردویی برای حل و پیگیری مشکلات و مسائل صنعت پتروشیمی و همچنین قرارگاه توسعه این صنعت تشکیل شود.

مخبر در نشست فعالان صنعت پتروشیمی به تعامل و ارتباط خوب و سازنده دولت سیزدهم و فعالان صنعت پتروشیمی اشاره کرد و تاکید کرد: انتظارات دو سویه دولت و پتروشیمی باید برآورده شود و در این راستا یک پست پیگیری مسائل و مشکلات صنعت پتروشیمی در حوزه معاون اول رئیس جمهور تشکیل می شود.

معاون اول رئیس جمهور وی تصریح کرد: علاوه بر تشکیل کمپ برای رفع مشکلات و مشکلات پتروشیمی، باید کمپینی برای توسعه این صنعت با سه برنامه کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت برای جهش تولید در کشور برنامه ریزی و ایجاد شود. بخش پتروشیمی

وی ادامه داد: برنامه های کوتاه مدت باید ظرف یک ماه آینده جمع آوری شود و برنامه ریزی و اقدام لازم برای بهره برداری از طرح ها و پروژه های بزرگ پتروشیمی در سال جاری نهایی شود و همچنین در جلسات منظم سه ساله میانسالی قرارگاه توسعه برنامه ریزی مدت دار با طبقه بندی نهادهای ذیربط به صورت مستمر در جهت تسهیل امور و رفع موانع پیگیری می شود و اقدامات بلندمدت نیز با توجه به مزیت های کشور در این اردو تدوین می شود.

معاون اول رئیس جمهور با تاکید بر اینکه نفت، گاز و پتروشیمی از مزیت های جدی کشور است، خاطرنشان کرد: تاکنون سرمایه گذاری های لازم در حوزه گاز و پتروشیمی انجام نشده و نتوانسته ایم پیشرو باشیم. در صادرات گاز جهان و امسال با استراتژی جهش تولید و تصمیم مشارکت مردمی و نیز اعتماد بازار سرمایه، فعالان اقتصادی و مردم صنعت بزرگ پتروشیمی مطابق با جهش تولید پیش بینی می شود. عملکرد این بخش در اقتصاد کشور را بیش از پیش ببینیم.

این مخبر بر ضرورت تامین انرژی، برق و آب مورد نیاز شرکت های پتروشیمی با تکیه بر انرژی های تجدیدپذیر و طرح های شیرین سازی آب توسط شرکت های پتروشیمی تاکید کرد.

معاون اول رئیس جمهور تعاملات و دیپلماسی بین المللی دولت سیزدهم را فرصت بسیار مناسبی برای جذب سرمایه گذاری خارجی دانست و تاکید کرد: جذب سرمایه خارجی و بازار سرمایه باید در اولویت شرکت های پتروشیمی قرار گیرد و با توجه به اینکه توسعه زنجیره پایین دستی یکی است. از مهمترین آنها ظرفیت مشارکت بخش خصوصی باید در دستور کار شرکت های پتروشیمی قرار گیرد تا زمینه های حضور و فعالیت مردم در این بخش از اقتصاد کشور با کمک دولت، تسهیلات بانکی و بانکی تامین شود. شرکت های پتروشیمی

وی در پایان با اشاره به لزوم جلوگیری از خام فروشی نفت به صنعت پتروشیمی بر راه اندازی طرح های تبدیل متانول به بنزین در صنعت پتروشیمی تاکید کرد.

همچنین در ابتدای این جلسه احمد مهدوی ابهری، دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایان صنعت پتروشیمی گزارشی از نقش شرکت های پتروشیمی در شاخص های کلان اقتصاد ملی در صنایع تکمیلی، رشد صنعت پتروشیمی ارائه کرد. تولید محصولات پتروشیمی از 28.5 درصد در برنامه سوم به 40.6 درصد در برنامه ششم و افزایش صادرات پتروشیمی از 67 میلیون تن در سال های 1376 تا 1388 به 82 میلیون تن در دولت سیزدهم.

همچنین بر اساس این گزارش، 56 طرح در دست اجرا در برنامه هفتم توسعه با میانگین موزون پیشرفت فیزیکی 44 درصد و ظرفیت اسمی 35 میلیون تن به بهره برداری می رسد و 10 طرح بزرگ پتروشیمی نیز در سال جاری به بهره برداری می رسد.

در این نشست مدیران عامل شرکت ها و هلدینگ های پتروشیمی نیز راهکارهایی را برای حل مشکلات و مسائل این صنعت ضمن تداوم توسعه صنعتی و رشد تولید مورد بررسی قرار دادند.


آیا این خبر مفید بود؟




خدمات سئو برای وب سایت ها