تولید ماهانه بیش از 4000 تن گوشت مرغ در استان قزوین / 40 درصد تولید استان صادر می شود.

ساعت: 10:52
تاریخ انتشار: 14/04/1400
کد خبر: 1802924

معاون بهبود دامپروری سازمان جهاد کشاورزی قزوین اعلام کرد؛

حمیدرضا عزتی گفت: ماهانه 4 هزار و 500 تن گوشت مرغ در استان تولید می شود که 60 درصد آن در بازار داخلی مصرف می شود و مابقی در صورت نیاز به استان های تهران و البرز ارسال می شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا ؛ حمیدرضا عزتی در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی صبح قزوین؛ وی با اشاره به فعالیت 398 قطعه پرنده گوشتی در استان در سامانه ویژه طیور گفت: تا 20 دی ماه امسال بیش از 25 میلیون و 300 هزار قطعه جوجه وارد پرورشگاه های استان قزوین شده که از این تعداد یک میلیون و 998 هزار قطعه. مربوط به ژانویه بودند.

وی با اشاره به 23 میلیون و 40 هزار قطعه جوجه از فروردین تا 30 دی سال گذشته، افزود: در مجموع در سال 1399 در استان بیش از 29 میلیون قطعه جوجه ریزی شد.

معاون بهبود دامپروری سازمان جهاد کشاورزی استان ادامه داد: در آبان ماه سال گذشته 2 میلیون و 233 هزار قطعه جوجه در مرغداری های قزوین جوجه ریزی شد.

این مسئول بیان کرد: با توجه به اینکه تمامی واحدهای مرغداری دارای کد دسترسی به بازار هستند; مرغداران می توانند با ثبت سامانه ای در بازار، ماده اولیه مورد نیاز را خریداری کنند که به آدرس واحد تولیدی قابل انتقال است.

ورودی مرغ طبق تعرفه های دولتی توزیع می شود

عزتی با اشاره به توزیع پرندگان وارداتی با نرخ مصوب دولت گفت: مصرف روزانه طیور در استان 100 تا 120 تن است.

این مقام مسئول تصریح کرد: ماهانه 4 هزار و 500 تن گوشت مرغ در استان تولید می شود که 60 درصد آن در کشور مصرف می شود و مابقی در صورت نیاز به استان های تهران و البرز ارسال می شود.

وی در پایان گفت: قزوین با وجود مساحت کم، نقش بسیار مهمی در تامین پروتئین حیوانی کشور دارد و واحدهای طیور گوشتی استان علاوه بر تامین مرغ مورد نیاز بازار مصرف قزوین، بخشی از نیاز بازار را تامین می کنند. از استان های همجوار

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید