به گزارش خبرگزاری موج
حجت الاسلام مصطفی پورمحمدی نامزد دوره چهاردهم انتخابات ریاست جمهوری وی شامگاه 15 تیرماه چهارشنبه در برنامه ویژه خبری گفت: اگر به انتخابات نیاییم اتفاق خوبی می افتد، نگذاریم دیگران بر احساسات، عواطف و افکار ما حکومت کنند، با حسن نیت در انتخابات شرکت کنیم. و به خدا توکل کن
پورمحمدی در خصوص دیدار با فعالان فضای مجازی گفت: افراد از گروه های مختلف آمدند و حتی برخی اعلام کردند که به او رای نمی دهند اما این دیدار برایشان بسیار جالب بود.
کاندیدای چهاردهمین دوره ریاست جمهوری افزود: باید فضای اجتماعی را اشباع کنیم، آگاهی عمومی را بالا ببریم و اجازه بحث جدی بین دوستان و مخالفان را بدهیم.
وی با خنده درباره نبود سفرهای استانی گفت: دوستان من از قبل آماده بودند و از 15 تا 20 سال پیش سبد خود را رها کرده بودند، برخی در دوره های قبلی کاندیدا بودند و اخیراً برخی کاندیدای شورای اسلامی بودند و همه شرایط مهیا بود. ”
پورمحمدی تصریح کرد: شهادت آیت الله رئیسی غیرمنتظره بود، از همه تعجب کردم. حضور در این مرحله را وظیفه خود دانستم و آمادگی قبلی نداشتم اما 30 نمایش برای استان آماده کردم اما گفتند دیر شده و پخش نشد.
انتخاب یعنی همبستگی و اقتدار ملی
پورمحمدی تصریح کرد: ابتدا می خواهم به مردم ایران بگویم که نظام به ویژه رهبر معظم انقلاب تاکید کردند که حق مردم باید احقاق شود، انتخابات حق مردم است، انتصاب رئیس جمهور، انتصاب مدیر عالی باید در موعد مقرر و طبق قانون انجام شود و تاکید کرد که ظرف 50 روز باید انتخابات برگزار شود و این لحظه مهمی است.
وی افزود: کسانی که دست اندرکار هستند خیلی زحمت کشیدند و من در آن زمان وزیر کشور بودم و می دانم چه کار سختی است و این روزها دیدیم که رسانه ها چقدر تلاش می کنند و من صمیمانه متشکرم.”
نامزد انتخابات ریاست جمهوری خطاب به مردم گفت: جدا از اینکه به چه کسانی رای می دهید، حضور و حضور شما در انتخابات مهم است. انتخابات یعنی همبستگی ملی، قدرت ملی، یعنی آمده ایم که سرنوشت خود را انتخاب کنیم و اجازه ندهیم دیگران در امور کشور دخالت کنند.
پورمحمدی تاکید کرد: در صورت افزایش مشارکت، مشکلات را با قدرت بیشتری در برابر دشمنان، تحریم ها و تهدیدها حل خواهیم کرد و رئیس جمهوری که با رای بیشتر پیروز شد، می تواند مشکلات مردم را راحتتر حل کند.
پورمحمدی تصریح کرد: برخی می گویند حضور ما چه تاثیری دارد، سوال من این است که اگر حاضر نشویم چه می شود؟ و شما می توانید نامزدی را انتخاب کنید که به شما نزدیک است و اجازه ندهید دیگران بر افکار، احساسات و نظرات ما مسلط شوند.
وی گفت: روز انتخابات برای سرنوشت ما بسیار تعیین کننده است و باید با احساس مسئولیت و توکل به خدا و با حسن نیت شرکت کنیم که این انتخابات برکات زیادی برای کشور دارد.
پورمحمدی در خصوص ویژگی های رئیس جمهور در سیاست خارجی گفت: کشور ما در حال حاضر در شرایط حساسی قرار دارد، رئیس جمهور باید ابتدا روابط خارجی و روابط قدرت را درک کند، معاملات بین المللی را بداند، من نمی گویم باید دیپلمات باشد یا حضور داشته باشد. مذاکرات زیاد است، اما اگر برای آنها ناشناخته باشد، از کارایی عقب است و باید آن را به دست دوم و سوم بسپارد و این موضوع مهمی است.
وی تصریح کرد: آمریکا، چین، روسیه، اروپا در منطقه ما به ویژه کشور ما درگیر هستند و منافعی دارند، احساس نگرانی می کنند زیرا ما بر منافع، امنیت و روابط آنها تاثیر می گذاریم. بنابراین باید بدانیم چین از ما چه میخواهد آیا چین و روسیه سیاست خود را با ما تنظیم میکنند؟ این چنین نیست؛ ما با این کشورها روابط نزدیک داریم اما اینطور نیست که همه سیاست های ما با چین، روسیه و حتی کشورهای منطقه مشترک باشد.
کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری اضافه کرد: اگرچه با اروپا فاصله داریم، اما منافع مشترک داریم و می توانیم با تعامل و روابط متعادل، منافع خود را حتی با آمریکا، روسیه، چین، غرب، منطقه، آسیا و آفریقا تنظیم کنیم و رئیس جمهور باید داشته باشد. توانایی درک این روابط و انتخاب تیم به عنوان بازیگران قوی و کشف لحظات.
وی تصریح کرد: اگر تیم قوی و رئیس جمهور قوی باشد، اگر توانایی درک و حکمرانی خوب را داشته باشد، می تواند برای حفظ حقوق ملت ایران گام های بلندی در جهت منافع کشور بردارد و اگر به من داده شود. در این فرصت گام های بزرگی در جهت منافع ملی برخواهم داشت.
پنالتی را دست کم نگیرید
پورمحمدی با بیان اینکه تحریم یک معضل جدی است، تصریح کرد: تحریم را نباید دست کم بگیریم، باید تحریم را با اعداد و ارقام بدانیم و بدانیم که روزانه چه ضرری به ما وارد می کند و در صورت ادامه آن چه آسیب هایی به دنبال خواهد داشت. بیایید یک تله بگذاریم.
کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری تاکید کرد: ساده نگرفتن تحریم ها درست نیست، باید تمام توان خود را برای رفع تحریم ها بسیج کنیم و معتقدم برجام بخشی از منافع ما را تامین کرده است، اما باید این بخش کوچک و سایر روابط را نیز دنبال کنیم. آغاز و مذاکرات ما دیپلمات های قوی و بازیگران خوبی در گذشته و حال داریم و مدیر باید از این ظرفیت استفاده کند.
وی تصریح کرد: سیاست خارجی در شورای عالی امنیت ملی تصمیم گیری می شود و رهبری درایت و همراهی می کنند، رئیس جمهور باید آن فضا را جمع کند و از رهبری راهنمایی های لازم را بگیرد و تحریم ها را در داخل خنثی کند.
پورمحمدی ادامه داد: در 10 تا 15 سال گذشته اقداماتی انجام دادیم که اگر اقتصادمان خوب بود و مشکلی نداشتیم مجبور نبودیم کارهای خاصی انجام دهیم. مثلاً گران ترین کالای دنیا انرژی است و ما حداقل سه برابر اروپا مصرف انرژی داریم.
وی بیان کرد: برای توزیع منابع انرژی در جامعه باید طرح اجتماعی مانند اروپا باشد که اگر همین مقدار مصرف شده در اروپا را رایگان بین مردم توزیع کنیم حداقل 60 میلیارد دلار می شود در حالی که امروز مصرف می کنیم. . 130 میلیارد دلار انرژی و ما می توانیم آن را در یک لحظه انجام دهیم. مدیریت این میزان مصرف بسیار دشوار است.
بازسازی ناوگان حمل و نقل کشور
پورمحمدی گفت: یک مدیر باید صداقت، شجاعت تصمیم گیری و قدرت اجرای آن را داشته باشد و مردم نیز به ما اعتماد و همراهی کنند. 6 ماه به ما اعتماد کردند و ما آرام آرام مشکلات را حل کردیم و با 47 میلیون لیتر کار انجام شد. کشور.
کاندیدای ریاست جمهوری گفت: گران ترین کالاها در حال هدر رفتن است و کشور با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم می کند. ناوگان حمل و نقل ما فرسوده است و نیاز به بازسازی دارد و با پول معمولی بازسازی نمی شود. اینها منابع کشور هستند و تصمیمات سختی را می طلبند. و برای خنثی کردن تحریم تعیین کننده است.
پورمحمدی تاکید کرد: اگر دنیا بداند ایران قدرت جمع آوری منابع، صرفه جویی و مصرف بر اساس اولویت ها را دارد، تحریم ها را متوقف می کند زیرا تحریم ها بی اثر است. ما مقاومت خوبی در تحریم داشتیم و دنیا به دنبال تحریم فلج کننده و فروپاشی اقتصاد ایران بود و شکست خورد.
وی گفت: توان اقتصادی و ملی، توان متخصصان را دست کم نگیرید و این روزهای سخت می گذرد. آنچه باقی می ماند مقاومت و ثبات است. ما 45 سال سختی را متحمل شدیم، اما نباید آنها را به حاشیه ببریم.»
نامزد انتخابات ریاست جمهوری افزود: فلسطینی ها بدنام ترین ظالمان امروز جهان و صهیونیست ها بدترین دشمنان بشریت هستند. ملت ایران 45 سال استقامت کرده و امروز طنین رهبر و جوانان جهان پذیرفته شده است. پیام علیه ظالمان منتشر شد».
وی تاکید کرد: اتفاقاتی که علیه تحریم ها افتاد بسیار مهم است اما برنامه کاملی برای رفع تحریم ها در خارج از کشور و خنثی سازی آن نداشتیم.
امام (ره) محکم بر پای جمهوریت ایستاده است
پورمحمدی در خصوص استقرار نظام حزبی در ساختار سیاسی کشور گفت: ایران کشوری است که بر اساس انتخابات ساخته شده است، امام (ره) محکم پشت سر جمهوریت ایستاد، رهبر معظم انقلاب پشت مردم سالاری دینی ایستادند. و در سال اول انقلاب 5 انتخابات مهم داشتیم و تا کنون همه چیز با انتخابات انجام شده است، البته تردیدهایی وجود داشت که طبیعی است.
این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری افزود: در همه دنیا قوانین انتخابات اساسی یا ثابت است و به ندرت تغییر می کند زیرا باید قابل پیش بینی باشد و دستکاری نشود و ما مسائل حقوقی داریم که باید به آن رسیدگی شود.
پورمحمدی در پاسخ به این سوال که مبنای انتخابات و مشارکت سیاسی چیست؟ وی گفت: باید تشکلی برای انتخابات داشته باشد، در حال حاضر 6 کاندیدا وجود دارد که 4 نفر از یک جناح فکری و 2 نفر از جناح های دیگر هستند، اما هیچ کدام از جناح های فکری نمی گویند این برنامه های ماست. که فرد درآمد دارد و دسترسی وسیعی دارد و امکانات داخلی و خارجی دارد و این طبیعی است.
کاندیدای ریاست جمهوری گفت: برخی می گویند ما اصول داریم اما اصول آنها شخصی است. عده ای می گویند دولت سایه درست کرده ایم، دولت سایه باید در حزب باشد، آدرس و شناسنامه داشته باشد و پاسخگو باشد و این یک آشفتگی سیاسی است و باید درست شود.