حفظ سلامت مردم، خط قرمز دستگاه قضایی است

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان

مجتبی قهرمانی رئیس قاضی هرمزگان با بیان اینکه نظارت دستگاه قضایی در حوزه بنادر و گمرکات مستمر و دقیق است، اظهار داشت: در این راستا محموله 44 هزار تنی نفت به ارزش 70 میلیون یورو در بندر شهید رجایی یکی هست که ما اجازه نمی دهیم پاک شود.

به گفته وی، شرکت فروش این روغن ها مدعی است که محموله را پس می پذیرد.

گارهانی خاطرنشان کرد: در حال حاضر در حال کار روی این موضوع هستیم و هفته آینده جلسه ای برگزار می شود و از مسئولان مربوطه دعوت کرده ایم در این جلسه پاسخگوی این موضوع باشند و این پرونده در دادسرای بندرعباس در حال پیگیری است.

وی با بیان اینکه در رابطه با این پرونده سازمان غذا و دارو ماموریت خود را به خوبی انجام داده و محموله ای را که تحت هیچ شرایطی قابل مصرف نباشد تایید نکرده است، تصریح کرد: این روغن ها به صورت سه گانه به بندر شهید رجایی آورده شده است. محموله ها 2 محموله از این محموله ها مربوط به یک شرکت ترکیه ای و یک محموله مربوط به یک شرکت آرژانتینی است که واردکننده این روغن ها شرکت بازرگانی دولتی است.

این ضابط قضایی افزود: این محموله حدود سه سال 9 مخزن بزرگ را اشغال کرد که هزینه نگهداری این روغن ها را بسیار گران کرد.

قهرمانی یکی دیگر از محموله های مهم این بندر را 10 کانتینر تجهیزات بافندگی متعلق به یک شرکت در استان قم عنوان کرد و یادآور شد: این شرکت بیش از 7 ماه و یک روز قبل از سفر رئیس سازمان به دنبال ترخیص کالاهای خود بود. قوه قضاییه رفع مشکلات این بنگاه از برکات ریاست قوه قضائیه بوده است.

رئیس کل دادگستری هرمزگان با اشاره به دستاوردهای سفر رئیس قوه قضائیه به استان گفت: این سفر حساسیت بالایی در بین مدیران ایجاد کرده و مسئولان نسبت به انجام وظایف خود بیش از پیش اهتمام داشته اند و این امر یکی از برکات دیدار رئیس قوه قضائیه».

وی با اشاره به اینکه یکی از چالش های پیش روی بنادر تاخیر کشتی ها است، گفت: تاخیر کشتی ها از چند جهت حائز اهمیت است. هر روز یک کشتی در بندر توقیف می شود، حداقل 2 میلیارد تومان هزینه دموراژ دارد.

به گفته وی، در گذشته کشتی هایی داشتیم که حدود 6 ماه در بندر توقیف بودند و هزینه دموراژ این کشتی ها حدود 170 میلیارد تومان بود.

قهرمانی در ادامه اذعان داشت: جلوگیری از فساد کالا در کشتی و تامین نیازهای اولیه مردم با واردات این کالاها از دیگر موارد مهم ترخیص کالا از این کشتی هاست. از زمان ورود دستگاه قضایی به این موضوع، هیچ کشتی نه در اسکله و نه در لنگرگاه بیش از ۷ روز توقف ندارد.

وی با قدردانی از تلاش ها و هماهنگی های مدیران استانی، تاکید کرد: رئیس قوه قضائیه در سفر اخیر خود خاطرنشان کرد که وضعیت بنادر نسبت به سفر قبلی بسیار بهتر شده است.

وی یکی از دلایل موفقیت هایی را که در استان هرمزگان شاهد هستیم، تعامل و همکاری همه مسئولان به ویژه استاندار، نماینده، ولی قانونی و دستگاه های اجرایی و امنیتی می داند و می افزاید: همه همدل و همراه هستند. با یکدیگر و تلاش برای حل مشکل».

رئیس کل دادگستری هرمزگان در بخشی دیگر از سخنان خود گفت: شرکت بازرگانی دولتی نیز مدعی شد که شرکت نفت فروش خارجی اعتراف کرده است که تولید این روغن ها مطابق با استانداردهای خودشان بوده است اما قوه قضائیه بر محموله هایی که سلامت آنها حتی یک درصد است نظارت جدی می کند. اگرچه این محموله از نظر حجم، ریال و دلار بسیار سنگین و بالا بود.


آیا این خبر مفید بود؟




خدمات سئو برای وب سایت ها