خداحافظ قالیبافی سیاست و شاید ریاست جمهوری!

خداحافظ قالیبافی سیاست و شاید ریاست جمهوری!

مطهره شفیعی: روزهای خوب محمدباقر قالیباف رو به پایان است. روزهایی که تصمیم آقای رایس برای همه ثابت بود. روزهایی که آقای کلیباف ریاست جمهوری را بر عهده داشت و در 4 سال حضور در آن مکان، روزهای تلخ و شیرینی را پشت سر گذاشت. آقای رئیس اما در صورت تکیه مجدد به رئیس مجلس، آقای رئیس از خرداد 99 تا خرداد 1403 دیگر رئیس جمهور نخواهد بود، در این 4 سال جنجال های زیادی در مورد قالیباف ایجاد شد که از جمله آنها می توان به تدارک آن اشاره کرد. از کنجد نوه اش از ترکیه، درخواست مهاجرت از سوی پسر قالیباف و… اما عامل اصلی شایعه سازی درباره قالیباف، جبهه پایدار نبود که از هر فرصتی برای تضعیف او استفاده می کرد.

الان هم مجلس دوازدهم شروع نشده اما حواشی حول محور قالی بافی شروع شده و این آمنا است که دارد قالی بافی را خط می کشد. اعضای آمنا علناً اعلام کردند که تمایلی به ادامه ریاست قالیباف ندارند، زیرا در 27 اردیبهشت سید نظام الدین موسوی، یکی از اعضای هیأت رئیسه شورای اسلامی، اعلام کرد که آمنا برنامه ای برای تغییر آرایش سیاسی به نفع نخبگان دارد. و گفت: برای تغییر شرایط، مجلس آینده باید تصمیماتی بگیرد. ما بهترین مرد نداریم و به خودمان تکیه می کنیم و از هیچکس نمی ترسیم و عقب نشینی نمی کنیم. نامزدهای مرحله دوم ائتلاف انتخاباتی آمنا در ۲۹ اردیبهشت ماه در بیانیه‌ای اعلام کردند: «حضور ما در فهرست‌های انتخاباتی به معنای پذیرش هیچ‌گونه شرطی در خصوص ادامه دولت فعلی و بر اساس خواست صریح مردم نیست. ما قطعا تلاش خواهیم کرد تا این موضوع را در مجلس آینده محقق کنیم.

تلاش مستمر رائفی پور برای حذف قالی بافی

افراد پشت صحنه آمنا مدت هاست که برای برکناری کلیباف از ریاست جمهوری یا تضعیف وی اقداماتی انجام می دهند که رائفی پور یکی از آنهاست. او اگرچه با برگه های جبهه صبح ایران در انتخابات شرکت کرد، نقاط مشترک بسیاری با اعضای آمنا دارد که یکی از آنها به حذف کلاهبرداران از عرصه سیاسی مربوط می شود. رائفی پور بارها در سخنرانی های مختلف به انتقاد و تخریب کلیباف پرداخته است. سوال از مجلس برای نابودی تولیدکننده فرش؛ وی در پاسخ به صحبت های کلیباف مبنی بر اینکه اگر فردی 140 سکه دریافت کرد، دادستان باید این موضوع را پیگیری کند، گفت: شما شخصاً به شفافیت اعتقاد نداشتید و از ترس من و رسانه ها تسلیم آن شدید. من به مجلس رسیدم و به آن افتخار می کنم!» رائفی پور از قدرت جبهه ای که ساخته و همچنین قدرت قالی بافی آگاه است! شاید به همین دلیل است که علاوه بر تخریب، در ادبیات او تحقیر قالیبافان و شاید کمی آرام شدن جنجال رائفی پور بر دیگر اصولگرایان نیز تاثیر گذاشت، چنانکه او در بهمن ماه سال گذشته اظهار داشت: در مجلس فعلی نماینده ای داریم که 140 سکه گرفت و تایید شد. در ادامه محمدرضا صباغیان بافیقی نماینده مهریز یزد در تذکری شفاهی خطاب به قالیباف از ما خواست که با وی برخورد قانونی کنیم و از شأن مجلس صیانت کنیم چرا که در پاسخ به اظهارات صباغیان قالیباف، اتهامات زیادی به وی وارد شده است گفت: در قانون انتخابات موارد لازم در خصوص این مسائل پیش بینی شده است و قوه قضاییه نیز در این زمینه مسئولیت دارد که به خوبی پیگیری می کند که این موضوع در برنامه زنده ای مطرح و مطرح شد به گونه ای که شورای نگهبان نیز در جریان قرار گرفت و این نماینده را تایید کرد. دادستان به عنوان دادستان کشور باید بر این موضوع نظارت کند. اگر آنچه گفته شد واقعاً اتفاق افتاده است، باید گفت که مردی که سکه را گرفته نه صلاحیت حضور در مجلس را دارد و نه صلاحیت حضور در مجلس آینده را دارد، اما اگر این گفته صحت نداشته باشد، مردی که این موضوع را مطرح کرده است. باید برخورد شود دادستان باید به این موضوع ورود کند و پیگیری کند تا هم مردم در جریان باشند و هم شورای اسلامی.» رائفی پور دریغ نکرد و در پاسخ به کلیباف نوشت: «آقای ن کلیباف عزیز وقتی آقای قاسمیان مشاور شما رئیس مرکز اسناد و موزه و کتابخانه مجلس صریحاً اعلام کرد که دویست (دو سوم) نمایندگان از جمله شما معتقد به شفافیت نیستید و ترس من و رسانه را منتقل کردید و من. به اصطلاح شفافیت در مجلس دارید که من به آن افتخار می کنم، آیا شما نیازی به ورود دادستان به این ادعا ندیدید؟

ضربه ای به برادر محبی

دیروز اما ورق برگشت و جلیل محبی، کارشناس مرکز پژوهش های مجلس در صفحه توئیتر خود نوشت: «هر چه اصرار کردم، آقای رفیع پور برای مناظره نیامد. مدارک زیر سوالات من بود. بیش از 100 میلیارد تومان به فروشگاه پول مصاف واریز شده است. خودت بحث کن اسناد یاحق» که در کانال جلیل محبی، وکیل دادگستری منتشر شده، نشان می دهد که طی دو سال نزدیک به 100 میلیارد تومان به حساب موسسه مصاف واریز شده که 14 میلیارد تومان آن به حساب امیرحسین رائفی پور برادر علی اکبر رائفی پور بوده است. محبی گفت: پولی که به حساب افراد واریز شده بود، به حساب رائفی پور یا مصاف برگردانده شد که مشکوک است و شامل مواد 1، 2 و 3 قانون مجازات اسلامی است. دادستان باید کشف کند وی گفت: وقتی دادستان وارد این دو حوزه شد می تواند از بانک مرکزی و مرکز شورای اسلامی بپرسد، این اسناد در دست مخالفان کلیباف است، ما دو سوال از قانون داریم. پرونده قضایی و سؤال واقعی ظاهراً پس از انتشار اسناد جلیلی رفیع پور از سیستم بانکی کشور شکایت کرده است.

رئیس برزخ

به گفته برخی چالش رائفی پور و کلیباف برای یک کرسی است. اما آیا قالی‌ساز می‌تواند از روی این صندلی بلند نشود؟ برخی بر این باورند که او در نهایت رئیس مجلس خواهد شد، اما با وقوع حوادث، فرمانده سابق نیروی انتظامی دیگر قدرت در بهارستان را در دست نخواهد داشت و مخالفانش اجازه نمی دهند او مفید واقع شود. برخی پیشنهاد می کنند که کلیباف برای جلوگیری از تبدیل شدن به مهره سوخته از مجلس دوازدهم استعفا دهد. از طرفی کلیباف از دایره سیاسی بیرون رانده می شود و در صورت استعفا تبدیل به قطعه ای ساکت و بی اثر می شود. این روزها قالیبافان در برزخ هستند و غمگینند.