خشم روزنامه شهرداری از افشای معامله مخفیانه زاکانی با چینی/دادستان کجاست؟ قرارداد رو به اتمام است

خشم روزنامه شهرداری از افشای معامله مخفیانه زاکانی با چینی/دادستان کجاست؟  قرارداد رو به اتمام است

این روزنامه متعلق به شهرداری تهران از افشای 2 میلیارد یورویی زاکانی ابراز خشم کرد.

به گزارش خبرآنلاین، روزنامه همشهری نوشت: بزرگترین قرارداد تاریخ شهرداری به نام عدالت خواهی فاش شد. احتمال شکست قرارداد وجود دارد. طرف چینی این قرارداد به دلیل شرایط تحریم بر محرمانه بودن اصرار داشته و البته حق شکایت به زور را دارد.

بر اساس این قرارداد 2500 اتوبوس برقی وارد کشور می شود. و این از طریق تأمین مالی جدید در مشارکت، تولید و استفاده است. برای روشن شدن این رقم باید گفت که خرید اتوبوس در 12 سال مدیریت آقای کلیباف 1200 دستگاه بوده و آن هم در تمام سال ها بوده است. از دوره اصلاحات 130 خودرو. تاکنون 7 برابر دوره اصلاحات یعنی حدود 826 اتوبوس وارد ناوگان حمل و نقل عمومی شده است و باز هم برای تقریب در حال حاضر 5200 اتوبوس در ناوگان اتوبوسرانی تهران وجود دارد که تقریباً 3.53 اتوبوس فعال است. حالا تصور کنید ورود 2500 اتوبوس برقی چه تغییری در حمل و نقل مردم ایجاد می کند! تبدیل به چه چیزی؟ کاهش ترافیک، کاهش آلودگی محیط زیست، کاهش هزینه های حمل و نقل و تسهیل حمل و نقل عمومی.

افشاگر قرارداد مدعی است که این قرارداد پشت درهای بسته نوشته شده و به ضرر دولت است. آنها با این بهانه ساده و ساده تصمیم سازنده را به چالش کشیده اند. چه کسی از این قرارداد خبر داشت؟ شخص رئیس جمهور، 4 وزارتخانه صمت، امور خارجه، کشور و نفت و بالاخره بانک مرکزی.

این معاهده همچنین به نفع مردم است. هم از نظر تعداد و هم رقمی که به جای 1000 دستگاه در قرارداد اصلی، 2500 دستگاه وارد می شود و در زمان تحویل که 6 ماه پس از پیش پرداخت اولیه انجام می شود و در صورت عدم سنگ اندازی انجام می شود. تا پایان سال می توانید اتوبوس های برقی را در تهران ببینید.

اگر این معامله تجاری شکست بخورد و باعث ترس و اضطراب شود، پس چه کسی مسئول است؟ قطعا سیستم قضایی.

این سوال بسیار روشن است که آیا افشای قرارداد در شرایط تحریم، تخریب آشکار امنیت روحی و واقعی مردم نیست، آیا مقابله مستقیم با مصالح شهر و مردم نیست؟ در مخالفت با امنیت شکی نیست؟ چه کسی یا چه چیزی از نقض این قرارداد سود می برد؟ آیا مافیای ناسالم و مشکل ساز و البته وسیعی در کار نیست؟ بالاخره چه زمانی دستگاه قضایی مسئول برخورد جدی و سریع با این جریان مفتضحانه و مفتضحانه خواهد بود؟ چرا برخوردها بازدارنده نیستند؟

واقعیت این است که آن روزها که آبروی مردم مثل آب در فضای مجازی ریخته می شد، هیچکس سراغ آنها نمی رفت تا عبرت بگیرند.

تا جایی پیش رفته که همین سیستم قضایی و نظارتی را به سخره گرفته و با نشان دادن آنها تبدیل به یک قهرمان تصنعی شده اند. باز هم زورگویی ساکت شد و بدتر از آن حمایت شدند.

کار بالا گرفت و در رقابت مغازه داران برای افشاگری و شایعات مجازی، نظام متهم به فساد سیستمی شد و باز هم چنین نشد. انگار امنیت روانی این افراد رعایت نمی شود!

اما حالا داستان فرق کرده است. ما به «حق الناس»، «بیت المال» و «حق الله» توجه نکردیم و امروز «حیات جمعی» مردم را تهدید می کنند. آیا رویه را با حکم عقل و قانون جایگزین نکنیم؟ دادستان محترم کجاست؟

لازم به ذکر است که چند روز پیش یاشار سلطانی، فعال رسانه ای با انتشار مطلبی در سایت شخصی خود از قرارداد دو میلیارد یورویی شهرداری برای خرید اتوبوس های برقی خبر داد. سلطانی در این مقاله به بررسی مشکلات قرارداد خرید اتوبوس برقی شهرداری تهران از طرف چینی می پردازد.

ابتدا سلطانی با اشاره به «غیررسمی بودن» این قرارداد از سوی شهرداری و تایید این مشکل بر اساس اظهارات اعضای شورای شهر، وارد جزئیات شده و اشتباهات قرارداد را از دیدگاه خود تحلیل می کند. سلطانی با اشاره به قرارداد منتشر شده، گفت: شهرداری تهران برای واردات خودروهای برقی با یک شرکت ساخت و ساز و زیرساخت چینی معامله کرده است و تمرکز اصلی یاشار سلطانی این است که چرا شهرداری تهران باید خودروهای برقی وارد کند که شرکت ساختمانی وارد معامله شده است. و با تشریح تعهدات و سوابق این شرکت، ماده مذکور به عدم ارتباط شرکت چینی مذکور با حوزه حمل و نقل عمومی اشاره کرده و شهرداری تهران مبلغ 2 میلیارد یورو از بیت المال به شرکتی غیر مرتبط با حوزه حمل و نقل واریز کرده است. .
وی در پایان گزارش به ابهاماتی نیز در این معاهده اشاره می کند که عموماً موضوع بحث ما در این گزارش نیست. این در حالی است که سخنگوی شهرداری در گفتگو با «فرهیختگان» و در توضیح این موضوع می گوید شرکت مورد نظر عمدتاً شرکت واسطه ای برای خرید خودروهای مورد نظر بوده و احتمال انصراف طرف چینی وجود دارد. قرارداد. با انتشار این اطلاعات

پیمایش به بالا