سخنگوی دولت:
بهادری جهرمی با اشاره به برنامه های ویژه بیماران خاص گفت: دو سال پیش دولت برای تامین نیازهای این دسته از بیماران صندوقی ایجاد کرد که در سال اول پنج هزار میلیارد تومان و در سال هفت هزار میلیارد تومان برای آن اختصاص یافت. سال دوم
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری موج
علی بهادری جهرمی در نشست خبری امروز (سه شنبه 28 اردیبهشت) با اشاره به روز بیماران خاص در تقویم کشور به برخی از اقدامات دولت در این زمینه اشاره کرد.
وی گفت: دولت برای بیماران خاص صندوقی ایجاد کرد که در سال اول پنج هزار میلیارد تومان برای آن اختصاص یافت. این رقم در سال قبل هفت هزار میلیارد تومان بود. هفت میلیون نسخه تحت پوشش این مبالغ قرار گرفت. 107 بیماری نادر تحت پوشش است. به عنوان مثال در حوزه شنوایی چهار هزار حلزون شنوایی ارائه شد.
بهادری جهرمی افزود: در پایان این هفته با توجه به آغاز هفته نقاهت، سفر رئیس جمهور استان به قم را خواهیم داشت، همچنین دور دوم انتخابات مجلس را در همان روز 21 اردیبهشت خواهیم داشت. . با توجه به نتیجه موفقیت آمیز برگزاری انتخابات مکانیزه در دور اول، این دوره به صورت مکانیزه و الکترونیکی در هشت حوزه برگزار می شود.
سخنگوی دولت وی به مناسبت برگزاری نمایشگاه کتاب در 29 اردیبهشت گفت: مهمان ویژه این دوره کشور یمن است. همچنین بیش از 400 شرکت دانش بنیان در نمایشگاه پارک فناوری پردیس حضور خواهند داشت. صد هزار بازدید کننده پیش بینی می شود.
وی در خصوص اقدامات دولت برای مقابله با مفاسد اقتصادی گفت: به گفته رئیس جمهور باید گلوگاه های فساد شناسایی شود. بنابراین با توجه به تصمیم دولت برای پرداخت به ذینفع نهایی، پروژه ها تسریع می شود و مشکلی در زمینه فساد وجود نخواهد داشت. همچنین اسامی بدهکاران و تحصیلات بانکی به اطلاع عموم می رسد که قبلا انجام نشده بود. اصلاحات مالیاتی نیز در دستور کار قرار گرفت. 170 مورد زمین خواری در پست های دیده بانی شناسایی شده است. تلاش برای ارتباط سیستم توزیع پاداش مدیران با حوزه عملکرد و نظارت.
وی درباره برنامه دولت برای کنترل وام های بانکی گفت: سال گذشته در یک سال سه موسسه اعتباری منحل شد. برای هشت بانک غیرفعال اقداماتی در نظر گرفته شده است. در صورتی که این بانک ها مطابق این طرح ها عمل نکنند، علیه آنها تصمیم گیری خواهد شد.
وی درباره سیاست دولت در مورد مسکن کارگران گفت: هدف دولت توجه به مسکن اقشار ضعیف از طریق تولید و عرضه مسکن است. اولین مخاطب جامعه کارگری است. متولیان اصلی تعاونی های مسکن کارگری هستند. 230 تعاونی وجود دارد که دولت از آنها حمایت می کند. وزارت تعاون برای ساخت 140000 خانه صنعتی به آنها زمین اختصاص داده است.