با تنوع زیادی از غذاها برگزار شد.
جشنواره غذاهای محلی گیلان امروز با حضور بیش از 50 نفر و تنوع غذا در حاشیه دومین روز از جشنواره بهار نارنج در منطقه کومله لنگرود برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری موج گیلان
منوچر مهدی پور شهردار کومله لنگرود امروز در حاشیه دومین روز از جشنواره بهار نارنج در این شهرستان جمعی از خبرنگاران گفتند: 50 نفر از شهرستان لنگرود و شهرستان های اطراف در این جشنواره غذا حضور داشتند.
وی هدف از برگزاری این جشنواره را احیای غذاهای محلی فراموش شده از سفره های گیلانی عنوان کرد و اظهار داشت: بسیاری از غذاهای محلی خوشمزه ای که مادران، مادربزرگ ها و نیاکان ما تهیه می کردند از سفره های امروزی حذف شده است.
وی بیان کرد: یکی از کارکردهای اصلی این جشنواره در حاشیه جشنواره بهار نارنج، احیای این غذاها و در عین حال آموزش است تا دختران جوان ما طرز تهیه آنها را بیاموزند و به سفره های گیلانی برگردانند.
و ادامه داد: در این جشنواره هیئت داوران چیدمان میز و کیفیت غذای شرکت کنندگان را مورد ارزیابی قرار دادند و به برترین ها جوایزی اهدا شد.
همچنین در دومین روز از جشنواره ملی بهارنارنج دومین دوره مسابقات ویژه این جشنواره در کومله لنگرود آغاز شد که در آن 180 نفر از هفت استان کشور شرکت کردند.
سید محمد میر موسوی افزود: استان های گیلان، مازندران، قزوین، البرز، تهران و زنجان در این دوره از مسابقات که به سبک سوئیسی و در 9 دور برگزار می شود حضور دارند.
وی تصریح کرد: این مسابقه با همت شهرداری کومله برگزار شده و تا پایان جشنواره بهار نارنج ادامه خواهد داشت.
شهرستان لنگرود در 60 کیلومتری شرق مرکز استان قرار دارد.