رئیسی: برخی از کارهایی که در این دولت انجام شد آرزوهای دیرینه کشور بود

رئیسی: برخی از کارهایی که در این دولت انجام شد آرزوهای دیرینه کشور بود

روز جدید سیدابراهیم رئیسی رئیس جمهور برخی از کارهای انجام شده در این دولت را از آرزوهای دیرینه کشور برشمرد و گفت: رفع حوزه رانت و قاچاق مواد مخدر با اجرای طرح دارو، ساماندهی صدور مجوزها، اجرا بخش اصلی کل سیستم تجاری، از جمله، این است که باید به خوبی برای افکار عمومی توضیح داده شود تا عظمت کار انجام شده از نظر افکار پنهان نشود.

رئیس جمهور آزادی، عدالت و عدم خشونت را فلسفه اصلی نهضت عاشورا برشمرد و گفت: انقلاب اسلامی امروز در جهان پرچمدار آرمان های عاشورا است و هر روز بر پیروان این پیام در سراسر جهان افزوده می شود. .

سید ابراهیم رئیسی صبح امروز چهارشنبه در جلسه شورای دولت ضمن تسلیت فرارسیدن ایام سوگواری حضرت اباعبدالله الحسین (ع) به تبیین فلسفه قیام عاشورا پرداخت و بر زنده بودن و حیات بخش بودن تاکید کرد. ماهیت پیام عاشورا، آن را حجتی نزد مردمی که در همه اعصار و قرون خواند، قرار داد و گفت: پیام محوری واقعه عاشورا عدالت خواهی و ظلم ستیزی است که زمان درخشش آن را کمرنگ نکرده است، اما این پیام روز به روز بیشتر می شود.

رئیس جمهور با بیان اینکه عدالت خواهی و استبداد ستیزی گرایش فطری همه انسان هاست، گفت: راز پایداری قیام عاشورا در گره خوردن عمیق آن با آرمان های انسانی همچون آزادی، عدالت خواهی و استبداد ستیزی است.

رئیسی پس از استماع گزارشی از روند اجرای طرح درواریر توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، نگاه منصفانه را برای ارزیابی طرح‌های کلان دولت لازم دانست و گفت: اجرای این طرح‌ها ضروری است. طرح ها مستلزم هماهنگی بین بخشی و بسیاری از ظرافت ها هستند که گاهی در نظرات و قضاوت ها نادیده گرفته می شوند. کار بزرگی در حوزه پزشکی آغاز شده است که در ابتدا ممکن است دارای ایرادات و کاستی هایی باشد، اما امروزه کمتر کسی در اصل اجرای این طرح تردید دارد.

رئیسی، حکمرانی خردمندانه و مسئولانه را در گرو شجاعت دولت در تصمیم گیری می داند و اظهار می کند: نباید از مسئولیت تصمیمات مهم و ضروری برای کشور متاثر از برخی عوارض جزئی و پیامدهای احتمالی فرار کنیم. دولت مظهر اراده مردم است و باید در جهت تأمین مصالح عمومی و مصالح مردم گام بردارد.

رئیسی توفیق موفقیت اجرای طرح های بزرگی مانند درور را در گرو اطلاع رسانی جامع و دقیق و قصه گویی مسئولانه دانست و تاکید کرد: در اجرای این گونه طرح ها باید نسبت به گره های ذهنی و ابهاماتی که در افکار عمومی به وجود می آید حساس بود. و با سرعت و دقت اطلاعات مورد نیاز مردم را در این زمینه ارائه دهید.

رئیس جمهور با تاکید بر اهمیت اقدامات روایی و تبیینی قوه مجریه، افزود: اگر قوه مجریه گزارش دقیق و به موقع عملکرد خود را ارائه ندهد، دیگران آن اقدامات را به گونه ای روایت می کنند که نتایج اقدامات مهم دولت را به همراه داشته باشد. سوال و گاه نقاط قوت در افکار عمومی به عنوان نقاط ضعف تلقی می شود.

رئیسی در این زمینه به بیان نمونه ای از بیمه رایگان افراد فاقد بیمه پرداخت و خاطرنشان کرد: به عنوان مثال تا امروز حدود 6 میلیون نفر از افراد فاقد بیمه تحت پوشش بیمه رایگان قرار گرفته اند و رسیدگی به پرونده های باقی مانده افراد همچنان ادامه دارد، اما نباید اقدام در بیانیه ها و اخبار دولت مهم برای به حاشیه راندن پوشش بیمه ای 6 میلیون نفر.

رئیس جمهور بخشی از کارهای انجام شده در این دولت را یکی از آرزوهای دیرینه کشور برشمرد و گفت: حذف حوزه رانت و قاچاق مواد مخدر با اجرای طرح دارو، ساماندهی صدور مجوزها و اجرای بخش های اصلی سیستم تجاری کلی از جمله کارهایی است که باید انجام شود، خوب است برای افکار عمومی توضیح داده شود تا عظمت کار انجام شده از نظرها پنهان نشود.

در ادامه جلسه وزیر ارتباطات پس از ارائه گزارشی از وضعیت تداخل در شبکه ارتباطی و اینترنت ثابت و همراه در کشور، به گلایه برخی افراد در این زمینه اشاره کرد و گفت: وزارت ارتباطات ارتباطات ارتباطات با دقت و جدیت اینگونه موارد را به آرامی پیگیری خواهد کرد تا اختلالی در ارائه خدمات به مردم و فعالیت مشاغل و مشاغلی که در بستر فضای مجازی انجام می شود، ایجاد نشود.

رئیس جمهور در پایان این دیدار با اشاره به اینکه در آستانه اولین سالگرد تشکیل دولت مردمی هستیم، گفت: رسانه ها طبیعتاً در چنین مواردی کار دولت را ارزیابی می کنند و اگر وزرا و مدیران اجرایی نمی توانند اطلاعات لازم را در مورد عملکرد دستگاه های تحت مدیریت خود ارائه دهند.» برای ارائه آنها به رسانه ها یا عدم ابتکار عمل برای اطلاع رسانی در مورد عملکرد خود، ممکن است روایت خدمات کشوری به درستی انجام نشود.

رئیسی با تاکید بر لزوم استفاده از تمام ظرفیت رسانه ها برای اطلاع رسانی موثر مردم، اذعان داشت: صرف ارائه اعداد و ارقام پاسخگوی نیاز افکار عمومی نیست و اطلاعات دستگاه های دولتی باید هدفمند و معطوف به نیازهای مردم باشد. نظر و شبهات مطرح شده در فضا.رسانه های کشور باشند.

دیدگاهتان را بنویسید