همه با Hamster Combat آشنا هستند اگر کمی در مورد بک استیج این بازی صحبت کنیم، تلگرام در رقابت با پلتفرم های دیگر از ارز مخصوص به خود رونمایی کرده است.
مدتی بعد موضوع مبادله رسمی این ارز سر و صدای زیادی به پا کرد.
در واقع، زمانی که یک پروژه ایردراپ (ارز دیجیتال رایگان توزیع شده) در مبادلات ارزهای دیجیتال گنجانده شود، خرید و فروش آن امکان پذیر می شود و ارزشمند می شود.
همین جرقه کافی بود تا پروژه هایی شبیه به NatCoin در قالب یک سری بازی های رمزنگاری شده در کانال های تلگرام راه اندازی شود.
همستر کامبت یکی از این پروژه ها در قالب یک ربات تلگرامی بود که در کمتر از 10 روز با فضایی غیرمنتظره طیف وسیعی از دنبال کنندگان را به خود جذب کرد.
این تبلیغات غیرمتمرکز در فضای مجازی و واقعی تا آنجا پیش رفته است که در یکی دو روز اخیر پیام های متعدد JOINED TO TELEGRAM برای کاربران سنتی تلگرام غافلگیرکننده شده است.
به نظر می رسد کاربران زیادی تحت تاثیر فضای تبلیغاتی درخواست استفاده از این فضای جدید و ناشناخته را برای کسب درآمد نجومی و ساده داشته اند.
ترفند سازندگان همستر کمبت
به طور خلاصه، پس از عضویت در ربات تلگرام Hamster Combat، گزینه های مختلفی از کلیک مستقیم گرفته تا بازی های پازلی ساده برای جمع آوری سکه های بی فایده در اختیار کاربر قرار می گیرد.
به نظر می رسد انگیزه اصلی حضور صنوف مختلف در این فضا کسب درآمد ساده از طریق تبلیغات بزرگی است که توسط کانال های تلگرامی راه اندازی شده است.
اگرچه مدل درآمدزایی این سیستم در حال حاضر نامشخص است، اما تحت تأثیر جو روانی همه گیر، تقاضای چشمگیری برای همگام شدن با دستیابی به سکه های رایگان که در حال حاضر بی ارزش هستند ایجاد شده است.
همانطور که مشخص است، این مشکل علاوه بر درآمدهای نامشخص و نامعلوم، هزینه هایی را نیز به مصرف کنندگان تحمیل می کند.
در حال حاضر به دلیل فیلتر بودن تلگرام در کشور، تقاضا برای فیلترشکن دوباره بالا رفته و زمینه جدیدی برای کسب سود برای صاحبان این مشاغل ایجاد شده است.
همچنین، اتلاف زمانی که این بازیهای رمزنگاری به کاربران برای بازگشتی که آینده آنها نامشخص است را نباید نادیده گرفت.
از سوی دیگر به نظر می رسد جدای از استهلاک گوشی های تلفن همراه که واردات آن تا 3 میلیارد دلار در سال هزینه دارد، هزینه هنگفت اشغال پهنای باند اینترنت کشور نیز نادیده گرفته شده است./تسنیم
آسیب فیزیکی به یک همستر
یک توانبخش از آسیبی که همستر به گردن وارد کرده است گفت.
در ادامه یک کارشناس ارگونومی به تسنیم گفت: این فعالیت عمدتاً کارهای تکراری محسوب میشود و طبق مطالعات مختلف، انجام کارهای تکراری خطری برای اختلالات اسکلتی عضلانی است.
از آنجایی که این فعالیت توسط دست انجام می شود، بیشترین آسیب به دست و انگشتان وارد می شود. البته گردن نیز در اثر خم شدن به جلو و چشم ها از خیره شدن طولانی مدت در معرض آسیب است.