وزیر علوم زیمبابوه:
وزیر علوم زیمبابوه گفت: 2 کشور روابط عمیق سیاسی و فرهنگی دارند که در حوزه های دیگر مانند همکاری های علمی گسترش خواهد یافت.
به گزارش خبرگزاری موج
آمون مورویرا، وزیر علوم زیمبابوه رئیس جمهور در دیدار روح الله دقانی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور به روابط عمیق سیاسی و نزدیکی مردم دو کشور اشاره کرد و گفت: انشالله ایران تعامل و روابط دوستانه خوبی بین دو کشور پیدا کند. کشورها.
وزیر علوم زیمبابوه با اشاره به منابع طبیعی کشور و نیاز به بهره برداری از دانش و فناوری برای ارتقای این منابع برای خدمات، اشتغال و تولید ثروت گفت: معتقدیم استفاده از ظرفیت و منابع طبیعی با کمک دانش و دانش امکان پذیر است. فناوری و با توجه به منابع در دسترس زیمبابوه، توانمندی های علمی و فناوری ایران می تواند با استفاده از فناوری در این ظرفیت ها منجر به گسترش خدمات، افزایش شکوفایی و پیشرفت شود. ما آمادگی کامل داریم تا در قالب هماهنگی بین تیم های متخصص دو طرف از توانایی ایران برای به کارگیری فناوری در حوزه هایی مانند فضا، کشاورزی، بهداشت، محیط زیست و معادن استفاده کنیم و همکاری های خود را در حوزه فناوری و اقتصاد گسترش دهیم. ما از همکاری های علمی، نوآوری، اجتماعی و صنعتی با آغوش باز استقبال می کنیم.
«ایران» الگوی خودباوری و توانمندسازی است
آمون مورویرا با اشاره به رویکرد حمایتی و چشمانداز باز جمهوری اسلامی ایران افزود: تلاش میکنیم روابط خوب سیاسی دو کشور را به سطح روابط علمی و فناوری تبدیل کنیم و معتقدیم ایران گامهای خوبی برمیدارد. در عرصه های استقلال، اعتماد به نفس و پیشرفت برای ما مهم است که تجربه ایران را بیاموزیم و با استفاده از فناوری و نوآوری برای مردم خود عزت و افتخار به ارمغان بیاوریم. گفتگو و دیدار با معاون علمی رئیس جمهور این موضوع را برجسته کرد و اعلام کردیم که حاضریم روابط راهبردی با ایران به ویژه در حوزه علم و فناوری را تقویت کنیم و این کار را در قالب سیاست ها، کمیته های مشترک و کارگروه ها ادامه دهیم. برای همکاری
وزیر علوم زیمبابوه همچنین با اشاره به استفاده از تجارب ایران در مکان یابی محصولات استراتژیک و پیشرفته گفت: ایران تجربه و دستاوردهای چندین ساله در زمینه نوآوری دارد و توانسته است با اتصال فناوری و فناوری برای مردم خود احترام و اعتبار کسب کند. نوآوری در منابع در زیمبابوه، منابع طبیعی و زیرزمینی هنوز مرکز اقتصاد هستند. ما به دنبال حرکت فراتر از اقتصاد مبتنی بر منابع هستیم. وابستگی به منابع خواسته استعمارگران است و ما با دور شدن از منبع اولیه به دنبال حرکت به سمت اقتصاد مولد هستیم.
وی افزود: می توانیم با ارائه خدمات و تولید محصولات مناسب به مردم خود عزت بدهیم. با معاونت علمی محترم ریاست جمهوری برای اجرای پروژه هایی با مالکیت مشترک زیرساخت، سرمایه گذاری و دانش و فناوری به توافق رسیده ایم و امیدواریم در آینده نزدیک به بستری برای تولید محصولات مشترک با کیفیت مطلوب دست یابیم.