ساخت ۴۵۰۰ مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر سرعت می‌گیرد

بر اساس اعلام معاون وزیر نیرو، با توجه به دستور رئیس جمهور برای تسریع در ساخت 4500 مگاوات نیروگاه های تجدیدپذیر، سازمان امور اراضی باید در واگذاری زمین به سرمایه گذاران تسریع کند.

به گزارش خبرگزاری موج


محمود کمانی، معاون وزیر نیرو رئیس سازمان انرژی های تجدیدپذیر و بهره وری انرژی (ساتبا) در دیدار آنلاین با رضا افلاطونی سازمان امور اراضی کشور و در جمع روسای ستادی دو وزارتخانه کشاورزی و وزارت نیرو که با هدف تبیین، مطالعه و رفع موانع احداث نیروگاه های تجدیدپذیر برگزار شد، اقدامات مشترک دو وزارتخانه نیرو و جهاد کشاورزی برای تسهیل در ساخت نیروگاه های تجدیدپذیر مثمر ثمر واقع شد و خاطرنشان کرد: تصویب آیین نامه ای رفع موانع تولید نیروگاه های تجدیدپذیر توسط هیات وزیران و توجه به نکات مورد توجه مصوبه هیات وزیران برای تسهیل در تخصیص زمین برای احداث نیروگاه قابل تقدیر است.

وی بر عزم دولت سیزدهم برای توسعه نیروگاه های تجدیدپذیر تاکید کرد و تصریح کرد: بین برق و گاز ناهماهنگی وجود دارد و بنابراین به دلایلی از جمله آلودگی امکان توسعه نیروگاه از طریق سوخت های فسیلی وجود ندارد، بنابراین در در سطح ملی و بر اساس مصوبات در حال توسعه نیروگاه های تجدیدپذیر با ظرفیت کل 15000 مگاوات است که شامل بسته های توسعه انرژی خورشیدی 4500 مگاواتی برای طرح های ویژه و نیروگاه های خورشیدی 4000 مگاواتی بر اساس ماده 12 رفع موانع تولید و 3200 مگاوات است. برای نیروگاه های صنعتی و بسته توسعه نیروگاه های بادی با ظرفیت 3000 مگاوات.

کمانی با بیان اینکه روند اجرایی و مسائل اقتصادی طرح های احداث نیروگاه های تجدیدپذیر در دستگاه های مختلف مورد بحث و بررسی قرار گرفت و در نهایت به تصویب شورای اقتصاد رسید که از یک سال تا سه سال به طول انجامید، خاطرنشان کرد: سرمایه گذاران مجری طرح های احداث نیروگاه های تجدیدپذیر، اقدام به اجرای طرح های احداث نیروگاه های تجدیدپذیر کرده اند. به طور کامل توسط ساتبا ارزیابی شده است. به عنوان مثال سرمایه گذاران مجری طرح 4500 مگاواتی RES مشخص هستند و ارزیابی این سرمایه گذاران انجام شده و تضمین های لازم برای شرکت در مناقصه اخذ شده است. ضمناً با امضای قرارداد تضمین های جدی از سرمایه گذاران دریافت می شود و وزارت نیرو اطمینان می دهد که ارزیابی های سرمایه گذاران به درستی انجام شده است.

وی خطاب به مسئولان ذیربط در سازمان امور اراضی کشور، اطمینان داد که ارزیابی های سرمایه گذاران به درستی انجام شده است و گفت: نظارت بر روند اجرای پروژه های عمرانی RES که در حال رصد هستند حائز اهمیت است. این توسط گروه های کنترل پروژه در ساتبا پیگیری می شود. این نظارت ها از ابتدای قرارداد شروع می شود و شرایط قراردادهای منعقده را تعیین و «دوره پیشرفت» آنها را بررسی می کند. این کشور خواستار تسریع در اجرای طرح ویژه ساخت 4500 مگاوات RES در 90 کارگاه ساختمانی در کشور با کمک سازمان امور اراضی است.

لازم به ذکر است که حدود 150 نیروگاه از قطعاتی که قبلاً در اختیار سازندگان قرار گرفته است به بهره برداری رسیده است که نیروگاه هایی با پیشرفت بیش از 50 درصد ساخته شده اند.



آیا این خبر مفید بود؟




خدمات سئو برای وب سایت ها