معاون اقتصادی استاندار خوزستان بر لزوم تولید نان با آرد سبوس دار برای افزایش کیفیت آن در استان تاکید کرد و گفت: قبول این واقعیت که نان در خوزستان کیفیت خوبی ندارد.
به گزارش خبرگزاری موج خوزستان
محمد رضی جلالی پیش از ظهر امروز پنجشنبه در گفت و گو با اصحاب رسانه اظهار داشت: یکی از مشکلات مهمی که مردم به صورت روزانه با آن در ارتباط هستند، مصرف نان است که از جهات مختلف بر سلامت و کیفیت آن تأثیر می گذارد.
معاونت اقتصادی استاندار خوزستان وی با اشاره به بعد سلامت و کیفیت نان افزود: نان بی کیفیت و ناسالم در درازمدت باعث بیماری و تحمیل هزینه های گزاف پزشکی به مردم می شود.
وی ادامه داد: استفاده از آرد سبوس دار برای تهیه نان جایگزین مغذی و سالمی برای آرد تصفیه شده محسوب می شود که فواید بسیاری برای سلامتی دارد. محتوای بالای فیبر، ویتامین ها و مواد معدنی ضروری این محصول غذایی را به یک مکمل ارزشمند برای یک رژیم غذایی متعادل تبدیل می کند.
رازی جلالی بر لزوم تولید نان با آرد سبوس دار برای ارتقای کیفیت آن در خوزستان تاکید کرد و گفت: پذیرش این موضوع که نان در خوزستان از کیفیت مطلوبی برخوردار نیست، تلاش برای ارتقای کیفیت نان را افزایش می دهد و باید در این راستا برنامه ریزی شود. و هدف گیری دقیق
وی همچنین کیفیت آب، کیفیت فرآوری خمیر، عوامل کارگری و محیطی را از عوامل موثر بر کیفیت نان دانست و افزود: کیفیت فعلی نان نشان می دهد که آموزش نیروی کار به روش استاد و شاگرد قدیم ثابت کرده است که چنین مدل 100% موفق نیست، در این راستا باید استفاده از فناوریها، روشها، تکنیکها و مدلهای جدید برای آموزش نیروی کار در دستور کار قرار گیرد.
معاون اقتصادی استاندار خوزستان تصریح کرد: همکاری، انسجام و یکپارچگی مجموعه های غلات، پارک علم و فناوری، سازمان فنی و حرفه ای و به ویژه بخش خصوصی توانمند و موفق می تواند در آموزش روش های نوین مهارت آموزی در این زمینه موثر باشد. .