نامه بیش از 250 نماینده به رئیس جمهور درباره مذاکرات وین: آمریکا باید عدم خروج از برجام را تضمین کند.

نامه بیش از 250 نماینده به رئیس جمهور درباره مذاکرات وین: آمریکا باید عدم خروج از برجام را تضمین کند.

روز جدید در نامه بیش از 250 نماینده به رئیس جمهور درباره مذاکرات هسته ای وین آمده است: «تجربه مذاکرات قبلی نشان داده است که آمریکا و کشورهای مذاکره کننده تمایلی به ارائه تضمین های لازم ندارند. در عمل نه تنها منافع ملی کشور را تامین نمی کند، بلکه به منافع ملی و شکست توافق ناشی از خروج آمریکا از برجام آسیب وارد می کند. بنابراین در مذاکرات جدید لازم است که آمریکا قانونی را تضمین کند که از برجام خارج نشود و موضوع را به صورت کاملا قانونی در نهادهای تصمیم گیری آن کشور مانند کنگره پیش ببرد. تا مانع اجرای آتی آن نشود.

دهنوی یکی از اعضای هیئت رئیسه مجلس نامه بیش از 250 نماینده مجلس به رئیس جمهور درباره مذاکرات هسته ای وین را قرائت کرد.

محسن دهنوی در جلسه علنی امروز (یکشنبه 21 فروردین) مجلس شورای اسلامی نامه بیش از 250 نماینده به رئیس جمهور درباره مذاکرات هسته ای وین را قرائت کرد که به شرح زیر است:

به نام خدا

حضرت خجت الاسلام والمسلمین جناب آقای دکتر رئیسی رئیس جمهوری اسلامی ایران

سلام

صمیمانه ضمن تبریک سال نو و آرزوی قبولی طاعات در ماه مبارک رمضان

با قدردانی از زحمات جنابعالی و تیم مذاکره کننده برای حل و فصل مسائل توافق هسته ای که توسط برخی کشورها به ویژه آمریکا اجرایی شده است. به عنوان نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی و بر اساس وظایف و مسئولیت های قانونی و نظارتی و در حیطه حیثیتی. حکمت و مصلحت و بر اساس تجربه سالهای گذشته; موارد زیر یادآور می شود:

ضروری است مذاکرات فعلی و آتی به گونه ای انجام شود که موارد زیر را در نظر داشته باشد: برای تأمین حداکثری منافع ملی کشور:

1. تجربه مذاكرات قبلي نشان داده كه عدم تمايل آمريكا و طرفهاي مذاكره در ارائه ضمانتهاي لازم; در عمل نه تنها منافع ملی کشور را تامین نمی کند، بلکه به منافع ملی و شکست توافق ناشی از خروج آمریکا از برجام آسیب وارد می کند. بنابراین در مذاکرات جدید لازم است که آمریکا قانونی را تضمین کند که از برجام خارج نشود و موضوع را به صورت کاملا قانونی در نهادهای تصمیم گیری آن کشور مانند کنگره پیش ببرد. تا مانع اجرای آتی آن نشود.

2- یکی از شروط اصلی مذاکره; عدم تهدید پس از توافق است و وجود مکانیزم ماشه در واقع به معنای حفظ تهدید و شکست مذاکرات است، بنابراین باید تضمین های لازم به گونه ای اخذ شود که در صورت ورود آمریکا به برجام، مکانیسم ماشه اعمال نخواهد شد.

3- متأسفانه حتی در جریان مذاکرات; آمریکا تحریم‌های جدیدی را علیه افراد، نهادها و مؤسسات کشور اعمال می‌کند که نشان از قصد مخرب در مذاکرات دارد. بنابراین به ویژه در مذاکرات ضروری است. اتخاذ و اعمال تحریم‌های جدید باید ممنوع شود و اعلام شود که تحریم‌های لغو شده مجدداً اعمال نخواهد شد.

4- جمهوری اسلامی ایران حق صادرات نفت به هر کشور و به هر میزانی که طرفین در آن در سهمیه تعیین شده توسط اوپک قبل از اعمال تحریم ها و بسته به وضعیت جمهوری اسلامی ایران مورد توافق قرار گرفته اند، خواهد داشت. سیستم بانکی.برای دریافت.

5- انتقال منابع مالی و منافع جمهوری اسلامی ایران اعم از وجوه حاصل از فروش نفت و منابع بلوکه و بلوکه شده از کلیه کشورها. این حق جمهوری اسلامی است و طرف های مذاکره باید موانع موجود در این مسیر را برطرف کنند. دولت ایران حق دارد بررسی کند.

همچنین در مواد 6 و 7 قانون اقدامات راهبردی رفع تحریم ها و حفظ منافع ملی ایران، شرط اجرای تعهدات ایران، برقراری کامل روابط بانکی، رفع کامل موانع صادرات، فروش کامل نفت و نفت ایران است. محصولات، بازگشت کامل و سریع ارز منابع فروش و ارائه گزارش این اقدامات در مجلس و تصویب نمایندگان.

بر این اساس وعده های شفاهی از جمله سخنان رئیس جمهور آمریکا قطعا قابل تضمین نیست.

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در حمایت از دولت انقلاب از نزدیک پیگیر مذاکرات هستند و بدون شک دولت و مجلس موافق حفظ منافع ملی هستند و خط قرمزها را رعایت کرده و از قانون مجلس دفاع خواهند کرد. مجلس شورای اسلامی از هرگونه توافقی که منافع ملت ایران را بر اساس قانون مجلس و خطوط قرمز ترسیم شده توسط نظام ترسیم کند، حمایت خواهد کرد.

برای جناب عالی و کارگزاران نظام در خدمت این عزیزان آرزوی موفقیت داریم.

دیدگاهتان را بنویسید