موافقت وزیر علوم با قبولی در کنکور جعلی!
گروه عمومی: جنجال ورود «تقلب های تسخیر» به دانشگاه ها و ادامه تحصیل آنها همچنان ادامه دارد و علاوه بر واکنش فعالان سیاسی به این موضوع، خواستار شفاف سازی و پاسخگویی مسئولان سازمان سنجش و وزارت شده اند. علم.
موضوع نمرات مشکوک یا مشکوک در کنکور 1400 و 1401 به ویژه در رشته های پرطرفدار تجربی و پزشکی به یکی از چالش برانگیزترین موضوعات برای وزارت علوم تبدیل شده است.
محمدعلی ذوالفقل، وزیر علوم، دو روز پیش گفته بود که با «1000 نفر» که مظنون به تخلف در آزمون سراسری بودند، قابل برخورد و ممنوعیت تحصیلی نبودند و در استعلام مجلس مشخص شد که چون این افراد دانشجو شده اند، آنها دیگر داوطلب نیستند و باید در کلاس درس حاضر شوند و به تحصیل خود ادامه دهند.” این اظهارات با واکنش های بسیاری از سوی فعالان سیاسی در ایران و حتی برخی از مقامات جمهوری اسلامی مواجه شده است.
وزیر علوم دولت سیزدهم در سخنرانی دو روز پیش خود گفته بود وقتی فردی به عنوان دانش آموز در کلاس حاضر می شود، فراخوانده شدن و طرد شدن برای او «اثرات اجتماعی و روانی» دارد. اما زلفی گل از فشار اجتماعی، عاطفی و روانی بر داوطلبانی که به دلیل فریب این داوطلبان نمی توانند وارد دانشگاه شوند صحبتی نمی کند. همچنین برای دانشجویانی که به دلیل اعتراضات سیاسی و صنفی از دانشگاه اخراج می شوند یا با محرومیت های طولانی مدت مواجه می شوند!
علی شریفی زرچی، استاد دانشگاه شریف در واکنش به اظهارات وزیر علوم دولت رئیسی نوشت: گروه بزرگی با تقلب در کنکور بهترین رشته های دانشگاهی را به طور غیرقانونی تصرف کردند و مجلس به این ترتیب وقیحانه زیر پا می گذارد. در مورد حقوق سایر کاندیداها و جلوگیری از حذف آنها و احقاق حقوق دیگران، وزیر علوم نیز از وی حمایت می کند؟
اندکی شرم و حیا در وجودت نیست؟
محمد مهاجری، فعال اصولگرا و عضو هیئت تحریریه سایت خبرآنلاین از رئیس سازمان دیده بان توییتر خواست اسامی این افراد را منتشر کند. وی با کنایه نوشت که داوطلبان کنکور سال های آینده می توانند از این افراد مشاوره بگیرند که «چگونه تقلب کنیم تا گرفتار نشویم». وی تاکید کرد که “تعداد زیادی از این کلاهبرداران به دولت و نهادهای نظامی و امنیتی مرتبط هستند” زیرا هیچ کس نمی تواند به آنها دسترسی پیدا کند. محمدحسین کریمی پور، رئیس سابق کمیسیون کشاورزی مجلس ایران در توئیتر خود نوشت: ادامه تحصیل هزاران متقلب سیلی بر گوش میلیون ها کنکور، دانش آموز و خانواده است. وی با عدم انتشار اسامی «متقلبین در مسابقه» برای جمهوری اسلامی گفت: «اسامی در این لیست دیده شود».
محمد فضلی، جامعه شناس و استادیار سابق دانشگاه بهشتی نیز در توییتر به دلایل وزیر علوم برای عدم حذف این دانشجویان اشاره کرد و نوشت: «این استخدام شرم آور تأثیر مخربی بر روح و روان میلیون ها ایرانی دارد. ارجحیت هزار نفر بر میلیون ها نفر همان بی عقلی و توجیه مضحک است.
رئیس کمیسیون ذیل در واکنش به اظهارات وزیر علوم، 90 مجلس روز پنجشنبه در نامه ای وی را به “مواضع نادرست و دروغ” متهم کرد.
وی مدعی شد استفساریه مجلس برای جلوگیری از “روند نادرست و ناعادلانه سابق” سازمان سنجش بوده است که متهمان تقلب در کنکور سراسری دانشجو شده و پس از “چند ترم تحصیل” به عنوان دانشجو، مجددا تایید صلاحیت شدند. بررسی شده. وی این اقدام وزارت علوم را «تخلف» خواند و گفت: کمیته ذیل مجلس شورای اسلامی. 90 با آن “مقابله” خواهد کرد.