معاون سیاسی وزیر امور خارجه ایران:
معاون سیاسی وزیر امور خارجه ایران گفت: اقدام انضباطی رژیم صهیونیستی نه تنها موجب نگرانی افکار عمومی نشد، بلکه عملا موجب تقویت وحدت ملی و ارتقای همدلی ملی شد.
به گزارش خبرگزاری موج
علی باقری معاونت سیاسی وزارت امور خارجه در افتتاحیه محله تاریخی-سیاسی «ماجراء» که روایتگر گذر موفق جمهوری اسلامی ایران از تهدیدات امنیتی و نظامی سال های 1369 (حمله صدام به کویت) و 1377 (حاکمیت طالبان در افغانستان و شهادت دیپلمات های ایرانی در افغانستان) است. مزارشریف) و سال 1380 (حادثه 11 سپتامبر و حمله آمریکا به افغانستان) و 1381 (حمله آمریکا به عراق و سرنگونی صدام) عنوان می کند: رمز موفق و پیروز جمهوری اسلامی چهار. تقاطع تهدید جدی و خطر حکمت است. رهبر انقلاب اسلامی است
معاون سیاسی وزارت امور خارجه با اشاره به مدیریت و رهبری هوشمندانه رهبر انقلاب اسلامی در عبور موفق از چهار رویدادی که در دهه اول حکومت ایشان می توانست ایران را به جنگ هایی با عواقب نامعلوم سوق دهد، اشاره کرد. وی با تبیین ماهیت تدبیر رهبری در این نگرش گفت: تعامل فعال و هوشمندانه، ایران با دو پیشنهاد راهبردی به ظاهر متضاد «جنگ نگری» و «نترسیدن از جنگ» رمز موفق جمهوری اسلامی ایران یکی بود. از این تهدیدها و در عمل با ایجاد بازدارندگی فعال موفق به «پیروزی بدون جنگ» شد.
علی باقری با اشاره به لزوم الگوبرداری از تدابیر و سیاست های رهبری نظام در دهه های اخیر به منظور بهره مندی از تجربه موفق و عبرت از تجربه شکست خورده، بر لزوم تاریخ نگاری علمی، بی طرفانه و همه جانبه از رویدادها اشاره کرد. و تحولات و گفت: تاریخ نگاری صحیح و صادقانه انقلاب اسلامی کار جهادی و مصداق بارز جهاد تبیین است.
معاون سیاسی وزیر امور خارجه با اشاره به نقش و جایگاه حکمت در دستگاه حکومتی استان گفت: خرد فراتر از علم و دانش، تجربه و اطلاعات است و زمانی که نور تقوا بر علم و دانش بتابد، حکمت آشکار می شود. این ویژگی منحصر به فرد است. این یک نظام دینی است، زیرا منشأ آن نور، زینت تقوای شخصی و سیاسی است.
علی باقری با اشاره به روند تربیت نیروی انسانی در مسیر حکومت دینی در چهار دهه و نیم گذشته گفت: شخصیت برجسته و کم نظیری چون سردار سلیمانی زاییده مکتب ائمه اطهار انقلاب اسلامی و ثمره آن است. تربیت زیر سایه خمینی و درایت خامنه ای.
معاون سیاسی وزارت امور خارجه با اشاره به اختلاف جریان های سیاسی داخلی در سال 69 در بحث ورود یا عدم ورود به جنگ علیه آمریکا در صورت حمله صدام به کویت، گفت: سیر تکاملی انقلاب اسلامی و درایت رهبری انقلاب توانست افکار عمومی را به قدری بالا ببرد که در سال 1403 با یک اجماع قاطع ملی در خصوص پاسخ قاطع به تجاوزات رژیم صهیونیستی مواجه شدیم و ابتکار عمل برای تأدیب رژیم صهیونیستی نه تنها انجام شد. که باعث تشویش افکار عمومی نمی شود، بلکه در واقع وحدت ملی را تقویت می کند و همدلی ملی را ترویج می کند.
علی باقری گذر موفقیت آمیز ایران از فراز و نشیب های نظامی چند دهه گذشته را مرهون درایت حضرت آیت الله خامنه ای دانست و تصریح کرد: دستاورد مهم و راهبردی حفظ امنیت ملی، تامین منافع ملی، حفظ تمامیت ارضی و حفاظت از کشور است. حق حاکمیت. ملت مدیون سازوکارهای سخت و نرمی است که در سال های اخیر بر اساس تدابیر رهبری انقلاب در کشور نهادینه شده است و این نیز جلوه ای از درایت رهبری انقلاب است. وی در ادامه افزود: اینکه ایران از اوایل دهه 1370 شروع به طراحی و ساخت موشک هایی کرد که سامانه های دفاعی گران قیمت و پیشرفته آمریکا و صهیونیست ها و همپیمانان آنها قادر به رهگیری و مقابله با آنها در دهه 1400 نبودند نشان از درایت رهبری است. هوش ارتش، تخصص دانشگاهیان، توانایی فناوران، مهارت صنعتگران و آینده نگری دیپلمات های ایرانی است.
معاون سیاسی وزارت امور خارجه با اشاره به پیروزی بزرگ حاصل از عملیات وعده صادقانه که موجب ایجاد بازدارندگی فعال به نفع جمهوری اسلامی ایران شد، گفت: همانند طوفان الاقصی، ارتش، اطلاعات و … سیستمهای امنیتی رژیم صهیونیستی در معرض آسیبهای جبرانناپذیری قرار گرفتند.» پدر، «وعده راستین» نظام برنامهریزی آمریکا در منطقه را نیز با چالشهای جدی مواجه کرد و آمریکا را مجبور کرد در راهبردهای امنیت ملی خود تجدیدنظر کند.
علی باقری حفظ بازدارندگی فعال را منوط به هم افزایی بیشتر و مؤثرتر همه ارکان نظامی، امنیتی، اطلاعاتی و سیاسی و دیپلماسی عمومی کشور دانست و تصریح کرد: درایت رهبری حتی در پرتو این اجازه نمی دهد. با پیروزی بزرگ وعده صادق، نهادهای مسئول حتی برای لحظه ای از ترویج بازدارندگی فعال در عرصه های مختلف غفلت کردند و به همین دلیل دستور کار دستگاه سیاست خارجی گسترده تر، هوشمندانه تر، نوآورتر، دوراندیشتر و بیشتر شد. عملیاتی نسبت به قبل از عملیات True Promise.