گزارش مرکز آمار از افزایش قیمت مواد غذایی طی سال گذشته: کره مایع 327 درصد، برنج ایرانی ممتاز 188 درصد، سیب زمینی 173 درصد، ماکارونی 166 درصد، پنیر ایرانی 137 درصد

گزارش مرکز آمار از افزایش قیمت مواد غذایی طی سال گذشته: کره مایع 327 درصد، برنج ایرانی ممتاز 188 درصد، سیب زمینی 173 درصد، ماکارونی 166 درصد، پنیر ایرانی 137 درصد

روز جدید مرکز آمار ایران گزارش جدیدی از وضعیت تورم تیرماه امسال منتشر کرد که حاوی اطلاعات تکان دهنده ای از قیمت کالاهای اساسی است. بنابراین کره مایع 327 درصد، روغن نباتی جامد 285 درصد، برنج ایرانی ممتاز 188 درصد، سیب زمینی 173 درصد، ماکارونی 166 درصد، پنیر ایرانی 137 درصد، ماست پاستوریزه 134 درصد، رب گوجه فرنگی 134 درصد، شیر پاستوریزه 105 درصد، شکر 95 درصد ، شکر 81 درصد، پیاز 82 درصد افزایش قیمت داشته اند.

مرکز آمار ایران گزارش جدیدی از وضعیت تورم تیرماه امسال منتشر کرد که حاوی اطلاعات تکان دهنده ای از قیمت کالاهای اساسی است.

گزارش مرکز آمار به خوبی نشان می دهد که سطح زندگی مردم در یک سال گذشته کاهش یافته است.

بر اساس گزارش مرکز آمار، از 53 قلم خوراکی انتخاب شده در مناطق شهری، 34 قلم درصد تغییر سالانه بالاتر از تورم نقطه‌ای در مناطق شهری (8/52 درصد) داشته‌اند. در این گزارش جدولی منتشر شده که نشان می دهد قیمت محصولات اساسی غذایی در تیرماه امسال نسبت به تیرماه سال گذشته چندین درصد افزایش یافته است.

بنابراین کره مایع 327 درصد، روغن نباتی جامد 285 درصد، برنج ایرانی ممتاز 188 درصد، سیب زمینی 173 درصد، ماکارونی 166 درصد، پنیر ایرانی 137 درصد، ماست پاستوریزه 134 درصد، رب گوجه فرنگی 134 درصد، شیر پاستوریزه 105 درصد، شکر 95 درصد ، شکر 81 درصد، پیاز 82 درصد افزایش قیمت داشته اند.

گزارش مرکز آمار از افزایش قیمت مواد غذایی در یک سال: کره مایع 327 درصد، برنج ایرانی ممتاز 188 درصد، سیب زمینی 173، ماکارونی 166 درصد، پنیر ایرانی 137 درصد

  ورزش همگانی حوزه است و ورزش قهرمانی اوج است

کمترین افزایش قیمت در لیست اعلام شده از سوی مرکز آمار مربوط به کنسرو ماهی است که ۱۹ درصد است.

گزارش مرکز آمار همچنین تورم مواد غذایی در ماه جولای را در مقایسه با ژوئن بالاتر از حد تخمین زد.

جایگاه های «برنج ایرانی درجه یک» 10.7 درصد، «برنج خارجی درجه یک» 6.5 درصد و «رشته خاکستر» 5.2 درصد نسبت به ماه قبل افزایش قیمت داشتند.

در مقایسه با ماه قبل، «مرغ» 26.1 درصد، «کنسرو تن ماهی» 3.2 درصد و «گوشت گاو یا گوساله» 2.6 درصد افزایش داشته است.

قیمت «دوغ پاستوریزه» 18.8 درصد، «خامه پاستوریزه» 14.8 درصد و «کره پاستوریزه (حیوانی)» 14.3 درصد افزایش یافت.

«هویج» با 21.6 درصد، «پیاز» با 10.0 درصد، «لوبیا سبز» با 7.3 درصد، «سس مایونز» با 24.3 درصد و «سس گوجه‌فرنگی» با 7.4 درصد، ماه قبل را تجربه کردند.

دیدگاهتان را بنویسید