آموزش نانوایان می تواند تاثیر مهمی در کیفیت نان داشته باشد


ساعت: 13:02
تاریخ انتشار: 1301/09/12
کد خبر: 1915325

کرمی گفت: آموزش نانوایان می تواند تاثیر مهمی در افزایش کیفیت نان و کاهش ضایعات نان داشته باشد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا ؛ شیرزاد کرمی در گفت و گو با خبرنگار جهانبین نیوز; وی از برگزاری دوره آموزشی ویژه نانوایان در آن شهرستان خبر داد.
وی گفت: این دوره با حضور بیش از 90 نانوای و با همکاری اداره غله استان به مدت 3 روز در سالن فنی و حرفه ای شهرستان برگزار شد.
کرمی بیان کرد: هدف از برگزاری این دوره آموزشی به روز رسانی اطلاعات علمی و فنی نانوایان و تایید آموزش صحیح قبلی و حذف و پاکسازی آموزش اشتباه قبلی است.
وی افزود: آموزش نانوایان می تواند تاثیر مهمی در افزایش کیفیت نان و کاهش ضایعات نان داشته باشد. امیدواریم نتایج و حجم این دوره های آموزشی در آینده قابل مشاهده باشد.»
کرمی تصریح کرد: تمام تلاش و کوشش ما بر این است که موانع را برطرف کنیم تا نان با بهترین کیفیت به دست مشتریان برسد و از طرفی نانوایان نیز بدون دغدغه کار خود را انجام دهند.


انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید