مصرف گوشت حیوانات 24 ساعت پس از نگهداری در یخچال / افزایش خطر ابتلا به تب کریمه کنگو با خرید حیوانات از مراکز غیرمجاز


ساعت: 08:29
تاریخ انتشار: 1401/04/18
کد خبر: 1881829

توصیه مدیر شبکه بهداشت و درمان چابهار به شهروندان:

همایون دادگر گفت: با توجه به شیوع بیماری تب کریمه کنگو، مصرف گوشت قربانی پس از 24 ساعت نگهداری در یخچال برای شهروندان الزامی است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا ؛ به نقل از عصرهامون; همایون دادگر مدیر شبکه بهداشت و درمان چابهار با اشاره به عید سعید غدیر خم گفت: مردم برای جلوگیری از شیوع بیماری تب کریمه کنگو حتما دام را در مراکز مورد تایید دامپزشکی خریداری و ذبح کنند.

وی ادامه داد: این بیماری از طریق تماس با لاشه حیوانات آلوده (گوشت ذبح شده)، دست زدن یا له کردن کنه ها و خوردن گوشت تازه خام و نیم پز به انسان منتقل می شود.

قاضی با بیان اینکه توجه به توصیه های بهداشتی از شیوع این بیماری جلوگیری می کند، تصریح کرد: در صورت عدم رعایت توصیه های بهداشتی از جمله خرید دام از مراکز غیرمجاز، ذبح دام در منزل، خیابان و اماکن عمومی و مصرف گوشت تازه. احتمال بروز این بیماری را در خود و دیگران افزایش می دهند.

وی در پایان تاکید کرد: توصیه می شود گوشت تازه به مدت 24 ساعت و گوشت گاو به مدت 48 ساعت در دمای 2 تا 4 درجه بعد از ذبح در یخچال نگهداری و سپس مصرف شود.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید