پایان جمع آوری چای ترش از مزارع شهرک بمپور


ساعت: 12:25
تاریخ انتشار: ۱۳۰۱/۰۹/۱۵
کد خبر: 1916025

این در حالی است که کشاورزان شهرستان بمپور آخرین مراحل برداشت چای ترش از مزارع را به پایان رسانده اند که امسال حدود 10 تن محصول تولید می شود و به تدریج به بازار عرضه می شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا ؛ به نقل از عصرهامون ، میزان عملکرد چای ترش در هکتار از مزارع شهرستان بمپور به طور متوسط ​​600 کیلوگرم است و امسال کشاورزان این شهرستان 15 هکتار از اراضی زراعی خود را به پرورش این گیاه دارویی اختصاص داده اند. .


af6202f0 3e32 44dc 9db6 2a35f4f4af24 خبر خاکستری


3acbfca5 6772 4a18 be37 9f0be694a2fe خبر خاکستری


9e2f5691 68d8 4dab 8fd7 dd680d321156 خبر خاکستری


53ed58a4 c2a4 4058 a3c5 2661c7e3114b خبر خاکستری


a182adf9 f21b 4452 aa05 fb0ee5af4d6c خبر خاکستری


6c513ab1 5b9e 4113 b251 c9b07ef5e10e خبر خاکستری


c4f11730 292f 4ef9 9afe 30da48b990e2 خبر خاکستری


7024ee5f 2351 4307 97c9 1a8b9960eb6b خبر خاکستری


1440230c 05bd 4551 ba68 68b7ab575bec خبر خاکستری


10abfe7f caf8 4796 ab1a c2c4d63cd7ab خبر خاکستری


ef4cddb6 7e5b 4ba2 b822 c1573add9c60 خبر خاکستری

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید