10 منبع مهم ویتامین E

10 منبع مهم ویتامین E

آنتی اکسیدان ها از سلول های بدن در برابر اثرات مضر رادیکال های آزاد محافظت می کنند و می توانند خطر ابتلا به بیماری های خطرناکی مانند سرطان، بیماری قلبی یا حتی آلزایمر را کاهش دهند. بنابراین، مقادیر کافی ویتامین E می تواند در برابر بیماری قلبی، سرطان و آسیب چشمی مرتبط با افزایش سن (دژنراسیون ماکولا) محافظت کند.

یکی از مهمترین مزایای ویتامین E نقش آن به عنوان یک ویتامین محلول در چربی است که برای عملکرد مناسب بسیاری از اندام ها، فعالیت های آنزیمی و فرآیندهای عصبی ضروری است. در عین حال، مصرف بیش از حد ویتامین E از طریق مکمل ها می تواند منجر به خونریزی بیش از حد شود. البته مصرف غذاهای حاوی ویتامین E مانند موارد ذکر شده در زیر سالم و بی خطر است.

به گفته وب سایت My Food Data، میزان مصرف ویتامین E مورد نیاز 15 میلی گرم در روز است. از جمله غذاهای حاوی بیشترین میزان ویتامین E می توان به موارد زیر اشاره کرد:

1- تخمه آفتابگردان

2- بادام

3- آووکادو

4- اسفناج

5- کدو حلوایی (از خانواده کدو حلوایی)

6- کیوی

7- کلم بروکلی

8- ماهی قزل آلا

9- روغن زیتون

10- میگو

دیدگاهتان را بنویسید