20 قدم برای کاهش وزن در ماه رمضان


زمان: 08:32 ساعت
تاریخ انتشار: 1401/01/14
کد خبر: 1819074

برخلاف تصور رایج که بیشتر افراد در ماه رمضان چاق می شوند، بسیاری می توانند در ماه مبارک با اقدامات ساده لاغر شوند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا ؛ افزایش وزن در ماه رمضان اغلب با عادت های بدی همراه است که بیشتر به وعده افطار و زیاده روی در مصرف شیرینی ها مربوط می شود تا زمان روزه داری.

اما رعایت عناصر لازم در روزه ماه مبارک رمضان باعث افزایش سرعت سوخت و ساز بدن می شود که به خلاص شدن از شر چربی ها و کالری های انباشته شده و در نتیجه کاهش وزن کمک می کند.

در گزارش زیر به مجموعه ای از اقدامات ساده و مفید برای کاهش وزن در ماه مبارک می پردازیم:

1- یک هدف روشن و واقع بینانه تعیین کنید، مثلاً از 3 تا 4 کیلوگرم، حداکثر یک ماه

2- کمتر غذا بخورید.

بسیاری از افراد با مصرف زیاد افطار، از دست دادن ورزش کمتر و خواب بیش از حد معمول کالری بیشتری دریافت می کنند که منجر به افزایش وزن می شود.

روی تغذیه سالم تمرکز کنید.

4- فقط دو وعده غذا بخورید و بین افطار و شکر از میان وعده استفاده نکنید.

5- ماه رمضان زمان مناسبی برای پیروی از رژیم غذایی کم کالری است. زیرا رژیم های پرکالری باعث نوسانات زیادی در سطح قند خون می شود که باعث خستگی و گرسنگی خواهد شد.

6- میوه ها و سبزیجات تازه را بیشتر مصرف کنید و از غذاهای کنسرو شده پرهیز کنید.

7- در هنگام گرسنگی از خرید بپرهیزید. زیرا باعث می شود که شما تمایل زیادی به خرید غذا و شیرینی داشته باشید.

8- هفته ای یکبار شیرینی بخورید نه هر روز

9. آب میوه ها و آبمیوه های طبیعی کم کالری بنوشید و از نوشیدنی های گازدار و آبمیوه های کنسرو شده خودداری کنید.

10- سعی کنید هر روز نماز را با نماز بخوانید; زیرا شما در هر سرطان حدود 15 کالری می سوزانید.

11- ورزش منظم در ماه رمضان مثلاً 30-20 دقیقه پیاده روی سریع بعد از افطار یا نوافیل ورزش های خوبی است.

12. توصیه می شود زیاد یا کم نخوابید.

خواب زیاد یا کم می تواند باعث افزایش وزن شود. بنابراین، توصیه می شود سعی کنید به اندازه کافی بخوابید که حدود 7 ساعت در روز است.

چرت کوتاه در روز برای جبران کمبود خواب هیچ ضرری ندارد.

13. یک میان وعده سبزیجات و میوه های سالم، سرشار از پروتئین و فیبر بالا بخورید، در حالی که قند، آب میوه، سیب زمینی سرخ کرده، چربی ها و نشاسته را کاهش دهید.

یک صبحانه معمولی سالم ممکن است شامل پنیر، ماست، زیتون، تخم مرغ آب پز، گردو، میوه های خشک مانند انجیر و دو لیوان آب باشد.

14- مستحب خوردن خرما و نوشیدن آب بلافاصله بعد از اذان مغرب و خواندن نماز قبل از غذای اصلی است.

این عادت به خوردن غذای کمتر کمک می کند. زیرا قند خون را بالا می برد و احساس گرسنگی را کاهش می دهد.

15- خوردن افطار را به بعد از نافیل موکول نکنید; زیرا باعث افزایش وزن و کاهش متابولیسم می شود.

16- از خوردن تنقلات بین افطار و شکر خودداری کنید.

17. توصیه می شود غذای خود را تهیه کنید و از خوردن غذاهای سریع و آماده پرهیز کنید.

18. قبل از غذای اصلی سالاد بخورید. چون سرشار از فیبر و کم کالری است، معده را پر کرده و گرسنگی را کاهش می دهد.

استفاده از سس سالاد آماده توصیه نمی شود. از آنجایی که حاوی درصد بالایی از کالری، چربی و نمک است و ترجیحاً فقط از روغن زیتون و آبلیموی طبیعی استفاده شود.

19. افطار را آهسته بخورید و بجوید; زیرا بین غذا خوردن و احساس سیری تفاوت زمانی وجود دارد. بنابراین بهتر است با آهسته غذا خوردن و خوب جویدن غذا به ذهن خود فرصت احساس سیری بدهید.

20. توصیه می شود قبل از احساس سیری یا نفخ و ایجاد فضای خالی در معده از خوردن دست بکشید.

انتهای پیام/

منبع: مشرق به نقل از باشگاه خبرنگاران

دیدگاهتان را بنویسید