شب نامه مقصر مسمومیت دختران کومی

از همان روزهای آغازین این رویداد و نشانه های تکراری آن، عده ای از تطبیق ایده های مشابه طالبان صحبت می کردند. هدف از بستن مدارس دخترانه و نیمه تعطیل کردن آنها باعث شده است که برخی از احتمال وجود یک گروه افراطی مخالف تحصیل دختران صحبت کنند. اگر به صورت آنلاین جستجو کنید، می بینید که افراد زیادی در مورد گروهی صحبت می کنند که در پیام رسان ایتا اعلام موجودیت کرده و مسئولیت کار را بر عهده گرفته است. اما با جستجوی ETA هیچ نشانه ای از این گروه پیدا نمی کنیم که یا به این معنی است که چنین گروهی وجود ندارد و بر اساس شنیده ها است و یا اگر وجود داشته باشد توسط رگولاتوری حذف شده است. با این حال همه از مجله شبانه این گروه صحبت می کنند که نسخه ای از آن در فضای مجازی دیده نمی شود.

شب نامه مقصر مسمومیت دختران کومی

همچنین گفت‌وگوی ما با دانش‌آموزان و معلمان حداقل هفت مدرسه محل حادثه حاکی از آن است که هیچ گروهی مسئولیت این حادثه را به عهده نگرفته است. در روزهای گذشته اما یادداشت یکی از اساتید دانشگاه الزهرا واکنش های بسیاری را در این راستا به همراه داشته است. نفیسه مرادی، محقق معارف اسلامی و دکترای مطالعات قرآنی و حدیثی، در یادداشتی که در رسانه‌های داخلی منتشر شده، می‌نویسد: «تمرکز این رویدادها بر مدارس دخترانه، شبهه خرابکاری ناشی از دیدگاه‌های طالبان را تقویت می‌کند. “

از سوی دیگر مجتبی ذوالنوری تنها یک بار درباره امنیتی بودن این حادثه صحبت کرد تا اینکه دادستان کل کشور احتمال عمدی بودن این حادثه را تایید کرد. تلاش‌های ما طی دو هفته برای دستیابی به مجتبی ذوالنوری برای اطلاع از جزئیات بیشتر این ماجرا بی‌نتیجه ماند. با این حال سایر مسئولان مسئول به شفاف سازی موضوع پرداختند و با اظهارنظرهای عجیب خانواده ها را تحت فشار قرار دادند که خشم آنها را برانگیخت. به عنوان مثال یکی از مسئولان استان قم این اتفاق را ناشی از استرس دانش آموزان دانست و وزیر آموزش و پرورش نیز آن را بیشتر شایعه خواند. یکی از معلمانی که با او صحبت کردیم نیز معتقد است که اگرچه این اتفاق در بین بچه‌ها می‌افتد، اما بسیاری از دانش‌آموزان نیز از روی انگیزه یا شوخی چنین اعمالی را انجام می‌دهند و برخی از متخلفان در مدارس تنبیه می‌شوند. برخلاف این ادعاها، دانش آموزانی که با آنها صحبت کردیم معتقدند اگر این یک شوخی دانش آموزان برای تعطیلی مدرسه است، چرا در مدارس پسرانه پیگیری نمی شود و خبری از کسی در مدرسه پسرانه نداریم. انجام چنین اقدامی برای تعطیلی مدرسه همچنین دلیل مهم دیگری که دانش آموزان به آن اشاره می کنند، دخالت معلمان در این امر است. آنها می گویند اگر فقط شوک یا استرس یا هیجان بیش از حد دانش آموزان است، چرا معلمان درگیر آن هستند. یکی از دانش آموزانی که 20 روز پیش در یکی از مدارس دخترانه مسموم شد و سه شب را در بیمارستان گذراند، می گوید: ابتدا اصرار داشتند که بعد از چند ساعت بستری شدن در بیمارستان مرخص شوم تا آمار نهایی مسمومیت ها اعلام شود. پیدا می شود.» سر قرار بیرون نرو نکته دیگر اینکه حتی بعد از گذشت 20 روز از حادثه هنوز در پاهایم احساس ضعف می کنم و حرکت پاهایم با مشکل همراه است. او همچنین می گوید که دو تن از دوستانش هنوز هم هستند. 20 روز پس از حادثه در بیمارستان

دیدگاهتان را بنویسید