خوشمزه تر از این شیر نداریم! / طرز تهیه شیره سیب خانگی + ویدئو

شیره سیب / طرز تهیه شیره سیب

شیره سیب یک ماده غذایی شیرین و غلیظ است که از جوشاندن آب سیب به دست می‌آید. شیره سیب به رنگ قهوه‌ای روشن تا تیره است و طعمی مشابه با سیب دارد. شیره سیب در ایران، ترکیه، عراق، سوریه، لبنان، مصر و سایر کشورهای خاورمیانه محبوب است.


شیره سیب یک ماده غذایی شیرین و غلیظ است که از جوشاندن آب سیب به دست می‌آید. شیره سیب به رنگ قهوه‌ای روشن تا تیره است و طعمی مشابه با سیب دارد. شیره سیب در ایران، ترکیه، عراق، سوریه، لبنان، مصر و سایر کشورهای خاورمیانه محبوب است.

طرز تهیه شیره سیب

برای تهیه شیره سیب، ابتدا سیب‌ها را شسته و پوست کنده و خرد می‌کنند. سپس سیب‌های خرد شده را در یک قابلمه بزرگ ریخته و به آن آب اضافه می‌کنند. مقدار آب باید به اندازه‌ای باشد که سیب‌ها را کاملاً بپوشاند. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می‌دهند و اجازه می‌دهند سیب‌ها به آرامی بپزند و آب آن‌ها تبخیر شود.

در حین پخت، سیب‌ها را مرتب هم می‌زنند تا ته نگیرند. وقتی آب سیب به اندازه کافی غلیظ شد، شیره سیب آماده است. شیره سیب را از روی حرارت برداشته و در ظرف‌های شیشه‌ای درب‌دار می‌ریزند. شیره سیب را می‌توان در دمای اتاق نگهداری کرد.

خواص شیره سیب

شیره سیب یک ماده غذایی مغذی است که سرشار از ویتامین‌ها، مواد معدنی و آنتی‌اکسیدان‌ها است. برخی از خواص شیره سیب عبارتند از:

*تقویت سیستم ایمنی بدن *کمک به درمان کم خونی *کاهش کلسترول خون *بهبود سلامت قلب *تقویت گوارش *بهبود عملکرد کبد *کاهش خطر ابتلا به سرطان

نحوه مصرف شیره سیب

شیره سیب را می‌توان به صورت مستقیم یا به عنوان یک ماده افزودنی در غذاها و نوشیدنی‌ها مصرف کرد. برخی از روش‌های مصرف شیره سیب عبارتند از:

*به عنوان یک ماده افزودنی در آبمیوه‌ها و اسموتی‌ها *به عنوان یک ماده افزودنی در پخت و پز *به عنوان یک ماده افزودنی در دسرها و شیرینی‌ها *به صورت مستقیم به عنوان یک میان وعده

نکات ایمنی

شیره سیب یک ماده غذایی پرکالری است و مصرف بیش از حد آن می‌تواند منجر به افزایش وزن شود. همچنین، شیره سیب حاوی قند است و مصرف آن برای افراد مبتلا به دیابت باید با احتیاط انجام شود.



آیا این خبر مفید بود؟


دیدگاهتان را بنویسید