ترفند درست کردن ناگت بستنی / ناگت بستنی، یک میان وعده خلاقانه، سالم و خوشمزه برای دانش آموزان + ویدئو

ناگت بستنی / درست کردن ناگت بستنی

با شروع فصل پاییز و بازگشایی مدارس، دغدغه والدین برای تهیه میان وعده سالم و خوشمزه برای دانش آموزان خود بیشتر می شود. ناگت بستنی یک میان وعده جدید و خلاقانه است که می تواند یک گزینه عالی برای دانش آموزان باشد. این میان وعده هم سالم است و هم خوشمزه و مطمئناً بچه ها هم از آن لذت می برند


با شروع فصل پاییز و بازگشایی مدارس، دغدغه والدین برای تهیه میان وعده سالم و خوشمزه برای دانش آموزان خود بیشتر می شود. ناگت بستنی یک میان وعده جدید و خلاقانه است که می تواند یک گزینه عالی برای دانش آموزان باشد. این میان وعده هم سالم است و هم خوشمزه و مطمئناً بچه ها هم از آن لذت می برند.

مواد لازم برای تهیه ناگت بستنی

  • 250 گرم سینه مرغ
  • 100 گرم پنیر پیتزا
  • 2 تکه نان باگت
  • نصف پیاز کوچک
  • 1 قاشق غذاخوری سس خردل
  • 1 قاشق مرباخوری پودر کاری
  • 2 قاشق مرباخوری پودر سیر
  • 2 قاشق مرباخوری نشاسته ذرت
  • 1 قاشق مرباخوری اویشن
  • 1 قاشق غذاخوری نمک
  • نصف قاشق مرباخوری فلفل سیاه
  • 2 عدد تخم مرغ
  • 200 گرم پودر سوخاری (ساده یا رنگی)
  • 3 ورق پنیر ورقه ای
  • 5 عدد چوب بستنی
  • قالب در صورت تمایل

طرز تهیه ناگت بستنی

  1. ابتدا مرغ، پنیر پیتزا، پیاز، نان باگت، ادویه ها و سس خردل را داخل غذاساز ریخته و مخلوط می کنیم.
  2. نیمی از قالب را با مواد پر کرده و نصف پنیر ورقه ای را وسط مواد می گذاریم و بقیه مواد را روی آن می گذاریم (پنیر ورقه ای باید وسط مواد باشد) چوب بستنی را میان آن می گذاریم. در صورت نداشتن قالب می توانیم مواد را با دست شکل دهیم و چوب را بین آن بگذاریم.
  3. سپس به مدت 2 ساعت داخل فریزر می گذاریم.
  4. بعد از گذشت 2 ساعت ناگت ها را از قالب در می آوریم.
  5. دو عدد تخم مرغ را به همراه نمک و فلفل هم می زنیم.
  6. ابتدا ناگت را داخل تخم مرغ می زنیم و سپس داخل پودر سوخاری می زنیم. سه مرتبه این کار را تکرار می کنیم.
  7. بعد از آن می توانیم آن را داخل ماهیتابه به مدت 2 دقیقه سرخ کنیم و یا داخل ماکروفر به مدت 2 دقیقه بگذاریم تا پخته شود.
  8. در آخر طبق سلیقه آن را تزیین می کنیم.

نکات برای تهیه ناگت بستنی

  • برای اینکه ناگت های شما خوشمزه تر شوند، از مرغ تازه استفاده کنید.
  • نان باگت را به خوبی خرد کنید تا مواد به خوبی با هم ترکیب شوند.
  • ادویه ها را به مقدار دلخواه اضافه کنید.
  • چوب بستنی را قبل از قرار دادن در ناگت ها، به مدت چند دقیقه در آب سرد قرار دهید تا از شکستن آن جلوگیری شود.
  • ناگت ها را به مدت 2 ساعت در فریزر قرار دهید تا کاملاً سفت شوند.
  • قبل از سوخاری کردن، ناگت ها را کمی در روغن زیتون یا روغن مایع سرخ کنید.
  • ناگت ها را در پودر سوخاری بغلتانید و به مدت 2-3 دقیقه در ماهیتابه یا ماکروفر سرخ کنید.
  • ناگت های بستنی را طبق سلیقه خود تزیین کنید.



آیا این خبر مفید بود؟


دیدگاهتان را بنویسید