اگه گوجه‌هات زیاد اومدن ترشی‌اش کن! / ترفند درست کردن ترشی گوجه +ویدئو


یکی از خوشمزه‌ترین ترشی ها٬ ترشی گوجه است در ادامه برای اطلاع از طرز تهیه ترشی گوجه با ما همراه باشید.

ترشی گوجه یک نوع ترشی است که از گوجه‌های تازه تهیه می‌شود. برای تهیه ترشی گوجه، بهترین نوع گوجه‌ها را انتخاب کنید. سپس مراحل زیر را دنبال کنید:

مواد لازم:1. گوجه‌های تازه و تمیز2. سیر تازه3. زردچوبه4. ادویه‌های ترشی‌گوجه (تخم مرغی، زرشک، نعناع فلفل دلمه‌ای و…)5. نمک و آبلیمو6. آب

مراحل تهیه:1. گوجه‌ها را بشویید و با دقت خشک کنید.2. سیر را خرد کرده و به همراه زردچوبه و ادویه‌ها در ظروف مناسب قرار دهید.3. گوجه‌ها را به صورت مرباکاری خرد کنید و به مخلوط سیر و ادویه‌ها اضافه کنید.4. نمک و آبلیمو را به میزان مورد نیاز به مخلوط اضافه کنید.5. تمام مواد را به هم مخلوط کرده و ظرف را با درب مناسب بپوشانید.6. ظرف را در یخچال نگهداری کنید و حداقل چند روز تا یک هفته بگذارید تا ترشی آماده شود.

ترشی گوجه به عنوان یک عنصر مزه‌دهنده در انواع غذاها و ساندویچ‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد.

ترشی گوجه دارای خصوصیاتی است که آن را به یک انتخاب خوب برای تغذیه می‌کند. برخی از این خصوصیات عبارتند از:

1. پر از ویتامین C: ترشی گوجه دارای مقدار زیادی ویتامین C است که به سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند و از آسیب به سلول‌ها جلوگیری می‌کند.

2. فیبر: حضور فیبر در ترشی گوجه باعث می‌شود که مصرف آن برای دیجستیون بهتر باشد و مشکلات گوارشی را کاهش دهد.

3. آنتی‌اکسیدان‌ها: ترشی گوجه حاوی آنتی‌اکسیدان‌هایی مانند لایکوپن است که ممکن است در پیشگیری از برخی بیماری‌ها، به ویژه بیماری‌های قلبی و سرطان، مؤثر باشد.

4. کم کالری: ترشی گوجه دارای کمترین مقدار کالری است و می‌تواند به کسانی که به کنترل وزن می‌پردازند، کمک کند.

5. بهبود عملکرد پوست: ویتامین C و آنتی‌اکسیدان‌های موجود در ترشی گوجه ممکن است به بهبود عملکرد پوست کمک کنند.

6. سفره‌آور: ترشی گوجه به عنوان یک پیش‌غذا و یا تزئینی در انواع غذاها و ساندویچ‌ها کاربرد دارد و می‌تواند طعم و طراوت به غذاها اضافه کند.

به طور کلی، ترشی گوجه یک منبع سالم از مواد مغذی می‌باشد و می‌تواند به تنوع و سلامتی رژیم غذایی کمک کند.


آیا این خبر مفید بود؟


دیدگاهتان را بنویسید