(ویدیو) خوشمزه ترین ترشی را درست کن / طرز تهیه ترشی لیته به روش بندری اصل


به گزارش شمانیوز : ترشی لیته بندری یکی از انواع ترشی های خوشمزه و پر طرفدار ایرانی است که بر خلاف دیگر ترشی ها در تمام فصول سال مورد استفاده قرار می گیرد. این ترشی لیته بندری را می توانید هم به شکل ریز خرد کنید، هم با چرخ گوشت آن را چرخ کنید. برای طرز تهیه
ترشی لیته بندری همراه ما باشید. 

مواد لازم

بادمجان ٤ عدد

هویج ٣ عدد متوسط

گل کلم یه بوته متوسط

فلفل سبز٤-٥ تا

گوجه حدودا ٦ تا متوسط (پوره شده)

کرفس ٢ شاخه متوسط بدون برگ(فقط ساقه)

خیار ٣ عدد

ترب سفید یک سوم(اختیاری)

موسیر حدودا ١٠٠ گرم

سیر ٦-٧ حبه

رب انار ٢٠٠ گرم

تمبر هندی یک بسته

سرکه به مقدار لازم

ادویجات،میزان ها براساس قاشق چایخوری (گلپر ٧-فلفل قرمز٢-فلفل سیاه ٢-گراماسالا ٢-زردچوبه ٤-زیره ٢-دارچین ٢-پاپریکا ٣-نمک ٥)

سبزی(ترخون ١/٥ ق غ-نعناع ٣ ق غ) میتونید یا تازه یا خشک استفاده کنید

طرز تهیه ترشی لیته بندری

ابتدا بادمجان ها را همراه با فلفل سبز با مقداری سرکه بجوشانید نرم که شد بریزید تو غذاساز،همه مواداز قبیل(گلم کلم-هویج-ترب-کرفس-خیار)را جداگانه در غذاساز میکس کنید، به هیچ وجه همه مواد را با هم نریزید ،چون ممکنه مثلا خیار خیلی له بشه در صورتیکه که هویج هنوز یکدست خورد نشده،پس جدا جدا اینکارو کنید،مرتب،خب اینا شد مواد اولیه که در ظرف بزرگ ریختیم.

مرحله بعد درست کردن شیره تمبر هندی است،مقداری آبجوش بریزید رو تمبر هندی و بعد شیره شو توسط صافی از هسته ها جدا کنید و بریزید روی مواد.

مرحله بعد رب انار را بریزید و بعد گوجه ها را که در میکسر ریختین و له شده را اضافه میکنید.

حالا ادویه ها و سبزیجات معطر را اضافه کنید.

مرحله آخر موقع اضافه کردن سرکه هست،مقدار سرکه را خیلی اضافه نکنید کم در حدی که موادمون نه شل بشه نه سفت و بعد موادمون رو در شیشه مورد نظر که اصلا خیس نباشه و عاری از بو بریزید و بزارید جای خنک مثل تراس،و اجازه بدین جا بیفته،درست کنید و از طعم خوشمزش لذت ببرید.

نکته طلایی

فقط یه نکته بگم راجع به همه ترشی ها میزان نمک تا حدی که ترشی شور نشود کیفیت ترشی را بالا میبره.


آیا این خبر مفید بود؟


دیدگاهتان را بنویسید