طرز تهیه ناگت مرغ خانگی سالم و اقتصادی

ناگت مرغ / طرز تهیه ناگت مرغ

ترفند درست کردن ناگت مرغ را در این مطلب میخوانید


به گزارش ورنداز : 

ناگت مرغ خانگی 

ترفند درست کردن ناگت مرغ را در این مطلب میخوانید

ناگت مرغ همانند مرغ سوخاری پر طرفداره. از دسته فینگر فود و فست فودها هم به حساب میادناگتها انواع مختلفی دارن از ناگت گوشت گرفته تا ناگت مرغ و ماهی … از طرفی این روزها مارک های مختلف ناگت آماده رو هم میتونیم توی فروشگاه ها ببینیم که فقط احتیاج به سرخ شدن داره اما گاهی درست کردن این غذای خوشمزه و لذیذ توی خونه هم خالی از لطف نیست

طرز تهیه ناگت مرغ خانگی 

ابتدا روی نان تست شیر میریزیم تا له و نرم شود سپس فیله مرغ و پیاز و سیر و پنیر پیتزانمک و فلفل و سس کچاپ و خردل  به مقدار لازم را داخل غذا ساز ریخته و همه را با هم میکس میکنیم سپس یک الی دو ساعت داخل یخچال بماند تا خودش را بگیرد مواد را با آرد و تخم مرغ و آرد سوخاری حالت آغشته میکنیم سپس در آخر میگذاریم داخل زیپ کیپ و فریزر 

هر زمان که خواستید میتوانید استفاده کنید 

مواد لازم برای تهیه ناگت مرغ خانگی 

گوشت مرغ ۴۰۰ گرم
نان تست ۲ عدد
آرد سفید نصف لیوان
پودر سوخاری نارنجی به مقدار کافی
پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد بزرگ
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

پودر سیر و پودر پیاز

شیر یک قاشق 

پیاز و سیر 

به مقدار کافی

 



آیا این خبر مفید بود؟


دیدگاهتان را بنویسید