کشاورزان گچسارانی در دشت های لیشتر، خیرآباد و امامزاده جعفر زمین های خود را زیر کشت ذرت کشت می کنند. برخی از کشاورزان ذرت را به عنوان خوراک و برخی دیگر به عنوان بذر برای طیور و صنعت برداشت می کنند.
فرآوری از طریق مکانیزه و آبیاری نوین انجام می شود که باعث افزایش کیفیت محصول، کاهش مصرف آب، صرفه جویی در زمان آبیاری، جلوگیری از رشد علف های هرز و افزایش سطح زیر کشت می شود.
با این تفاسیر دولت ذرت را به صورت تضمینی خریداری می کند و همین امر باعث محبوبیت این محصول در بین کشاورزان می شود.
سیدعلی دستلاف رئیس جهاد کشاورزی گچساران در این باره گفت: کشت ذرت در شهرستان گچساران از اوایل تیرماه تا اواسط مردادماه انجام می شود و بیشترین سطح زیر کشت شهرستان در دشت لیشتر و امامزاده جعفر است.
وی افزود: سطح ذرت در سال اقتصادی جاری حدود هزار هکتار در اراضی این شهرستان است که البته زمان برداشت از اواسط آبان تا پایان آذرماه است و پیش بینی تولید ذرت در هکتار 60 است. تن ذرت خوراکی و بیش از 16 تن ذرت شیرین و ذرت دانه ای حدود هشت تن خواهد بود.
بر این اساس محصول ذرت حاوی مقدار زیادی قند و نشاسته برای درمان برخی بیماری ها از جمله اگزما و درمان التهاب روده بسیار مفید است ذرت سرشار از املاح مختلف فلزی به ویژه گوگرد، کلر، فسفر، دی اکسید سیلیکون، آهن، کلسیم و منیزیم سدیم و پتاسیم نیز برای تقویت مو و ناخن مفید هستند.
عکس های بیشتر را ببینید.
انتهای پیام/