را
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
- گوشت چرخ کرده 500 گرم
- 1 عدد پیاز بزرگ
- نمک و فلفل به اندازه کافی
- برای تهیه سس
- رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
- آب پیاز 2 قاشق غذاخوری
- ½ فنجان آب سرد
- نمک و فلفل به اندازه کافی
- زردچوبه و روغن کافی
طرز تهیه دمی کباب
مرحله اول
برای تهیه دمی کباب خوشمزه و سنتی در ابتدای کار پیاز را با رنده ریز رنده کرده و آب اضافی آن را بردارید و کنار بگذارید تا سس آماده شود. سپس گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز در ظرف مناسبی بریزید.
مرحله دوم
در این مرحله مقداری نمک و فلفل به کاسه اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید تا بافت آن چسبناک و منسجم شود. سپس روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت یک ساعت در یخچال قرار می دهیم.
سطح سوم
بعد از این مدت کاسه را از یخچال خارج می کنیم سپس سینی مناسب فر را انتخاب کرده و با روغن چرب می کنیم. سپس سس کباب را داخل تابه بریزید و به طور یکنواخت کف تابه پخش کنید.
مرحله چهارم
در این مرحله فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن می کنیم و می گذاریم خوب گرم شود. در صورت تمایل می توانیم برش های گوجه فرنگی و پیاز را به همراه مقداری فلفل سبز روی باربیکیو بچینیم.
مرحله پنجم
حالا ظرف را به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر قرار دهید و اجازه دهید کباب بپزد. در این مدت سس کباب را با مخلوط کردن پوره گوجه فرنگی با آب پیاز، آب سرد و کمی نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و 1 قاشق روغن آماده کنید.
مرحله ششم
بعد از 25 دقیقه کباب را از فر خارج کرده و سس را روی آن بریزید. سپس سینی را دوباره به مدت 10-15 دقیقه داخل فر برمی گردانیم. بعد از این مدت کباب را از فر خارج کرده و با برنج یا نان سرو کنید.