ساعت: 15:18
تاریخ انتشار: ۱۳۰۱/۰۷/۲۵
کد خبر: 1903920
فلفل یکی از مهمترین محصولات کشاورزی است که نه تنها به دلیل ارزش اقتصادی، بلکه به دلیل ارزش غذایی بالا مورد توجه بسیاری از افراد قرار می گیرد.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا ؛ به نقل از صبح زاگرس ، گچساران یکی از شهرستان های استان کهگیلویه و بویراحمد است که در دشت های کشاورزی آن به وفور فلفل کشت می شود، این محصول یکی از سبزی های سالمی است که در علاوه بر داشتن رنگ های مختلف، دارای ویتامین ها و مواد معدنی زیادی است. آنها منبع شگفت انگیز ویتامین C هستند که می تواند سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و خطر بیماری قلبی را کاهش دهد.
از دیگر فواید تغذیه ای فلفل می توان به منابع غنی تیامین، فولات، منیزیم، مس و … اشاره کرد. فلفل نه تنها به دلیل ارزش اقتصادی، بلکه به دلیل ارزش غذایی بالا، یکی از مهمترین محصولات کشاورزی است. توسط مردم ساخته شده است.
در ابتدا لازم به ذکر است که شهرستان گچساران به دلیل داشتن آب و هوای مساعد، امکان پرورش بهترین نوع سبزی را به پرورش دهنده می دهد. به دلیل خاک حاصلخیز و شرایط آب و هوایی مناسب، انواع سبزی، صیفی جات و سایر محصولات سبزی در این شهرستان کشت می شود.
بنابراین فلفل دلمه ای سرشار از مواد معدنی و ویتامین است. فلفل تازه حاوی 92 درصد آب و فلفل متوسط حاوی مس، فیبر، فولات، منگنز، منیزیم، پتاسیم، فسفر، پروتئین، سلنیوم، ویتامین C، ویتامین B6، ویتامین K1، ویتامین E و ویتامین است. الف- همچنین آنتی اکسیدان های زیادی مانند کپسانتین، ویولاکسانتین، لوتئین، کورستین و لوتئولیت در فلفل وجود دارد.
همچنین ویتامین C موجود در فلفل دلمه ای یکی دیگر از خواص فلفل دلمه ای برای مو است. زیرا باعث جذب بهتر آهن در گلبول های قرمز و در نتیجه رساندن اکسیژن بیشتری به فولیکول های مو می شود. فلفل سفید سرشار از آنتی اکسیدان است و بنابراین می تواند از بدن شما در برابر بیماری ها محافظت کند.
بنابراین کوددهی مناسب، استفاده حداقلی از سموم دفع آفات و آبیاری به موقع از فعالیت های مهم در تولید این محصول است که البته محصولات تولید شده علاوه بر تامین نیاز بازار سبزی در گچساران، به استان های فارس، اصفهان صادر می شود. خوزستان، یزد و ….
تصاویر اضافی:
انتهای پیام/