سیستم یکپارچه فروش خودرو حذف شد


ساعت: 10:28
تاریخ انتشار: ۱۳۰۱/۱۱/۰۷
کد خبر: 1900818

معاون صنایع حمل و نقل وزارت صمت با اشاره به تجربه به دست آمده از سه دوره عرضه خودرو در سامانه یکپارچه فروش خودرو بر اساس قرعه کشی، گفت: تقاضا و عرضه اکثر خودروهای تولیدی در کشور برای عرضه خودرو برای کاربران واقعی در نیمه دوم سال جاری متعادل است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا ؛ به گزارش همشهری آنلاین، منوچهر لقیقی معاون صنایع حمل و نقل وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: در 6 ماهه نخست امسال 402 هزار دستگاه خودروی سواری فول توسط دو خودروساز بزرگ کشور به فروش رسیده است که این رقم در 6 ماهه نخست سال جاری بوده است. نسبت به مدت مشابه سال گذشته (105 هزار دستگاه) بیش از 283 درصد رشد نشان می دهد. در این مدت به جز محصولات یک خودروساز داخلی، تمامی خودروها در سامانه یکپارچه فروش خودرو از قرعه کشی خارج می شوند.

با اشاره به تجربه به دست آمده از سه دوره عرضه خودرو در سامانه یکپارچه فروش خودرو بر پایه قرعه کشی، افزایش و ثبات تولید و تجربه عرضه خودرو در بورس کالا با توجه به تاکید مسئولان اقتصادی دولت وی افزود: عرضه و تقاضا برای اکثر خودروهای تولیدی کشور برای تحویل خودرو به کاربران واقعی در نیمه دوم سال جاری متعادل است.

معاون صنایع حمل و نقل وزارت صنعت، معدن و تجارت افزود: با توجه به اینکه برنامه افزایش تولید در 6 ماهه دوم سال نیز در برنامه خودروسازان قرار گرفته است، در واقع 100 دستگاه برای فروش 000 عرضه می شود. ماشین ها به طور منظم

وی افزود: در نیمه دوم سال جاری عرضه تمامی خودروهای سایپا و سایر شرکت های خودروسازی توسط خود شرکت ها و یا از طریق بورس کالا با در نظر گرفتن هم ارزی عرضه و تقاضا انجام می شود.

به طور منطقی: شرکت ایران خودرو در نیمه دوم سال جاری خودروهای تولیدی را در سامانه فروش خود شرکت به فروش می رساند.

معاون صنایع حمل و نقل وزارت صمت همچنین بر رعایت الزامات قانونی مصوب شورای اسلامی از جمله اختصاص 50 درصد ظرفیت تولید برای طرح حمایت از خانواده و جوانان و اختصاص 10 درصد ظرفیت تولید برای طرح حمایت از خانواده و جوانان تاکید کرد. طرح تعویض خودروهای فرسوده از این شرکت های خودروسازی.

وی در ادامه از عدم انجام قرعه کشی در نیمه دوم سال جاری بر اساس ثبت نام در سامانه یکپارچه فروش خودرو خبر داد و گفت: از این پس این سامانه تحویل خودرو تایم می شود و مورد استفاده خودروسازان قرار می گیرد. و همچنین اجرای مصوبات شورای اسلامی.

این فرد که مسئولیت اصلاح و شفاف سازی روند قبلی عرضه خودرو و افزایش تولید و عرضه خودرو را بر عهده دارد، از جمله دستاوردهای مهم وزارت صنعت، معدن و تجارت در راستای ایجاد شفافیت و افزایش رضایتمندی مردم مطابق با ابلاغ رئیس جمهور و ابراز امیدواری کرد: با ادامه روند تکمیل خودروهای ناقص، آموزش های لازم در زنجیره تامین برای افزایش تولید و استفاده از مکانیزم واردات برای تنظیم بازار و انتقال فناوری در کشور، صنعت خودروسازی با تعامل بیشتر و ادغام باید مسیر تولید دانش بنیان و اشتغال زا را طی کند.

گفتنی است پس از ابلاغیه رئیس جمهور در ۲۴ اسفند ماه ۱۴۰۰ مبنی بر بهبود وضعیت صنعت خودرو کشور، سامانه یکپارچه تخصیص خودرو زیر نظر سازمان برای کمک به مصرف کنندگان و تولیدکنندگان برای شفاف سازی روند تحویل و تحویل خودرو آغاز به کار کرد. توزیع خودرو به مردم و تا شهریور 1392 سه نوبت تحویل خودرو در این سامانه انجام شد.

توزیع عادلانه خودرو، افزایش دسترسی مصرف کنندگان به خودرو، ایجاد شفافیت و رویه تحویل یکسان برای تمامی خودروسازان و افزایش تنوع و انتخاب برای مصرف کنندگان در هر دوره تحویل، از جمله مزایای سیستم تخصیص یکپارچه خودرو مطابق با مقررات بازار و تبلیغات. . کاربران راضی هستند.

دیدگاهتان را بنویسید