نیترات سیب زمینی تولید شده در کرمانشاه کمتر از میانگین کشوری است

ساعت: 08:52
تاریخ انتشار: 1400/10/14
کد خبر: 1795983

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه:

قباد محمدی گفت: خوشبختانه میزان نیترات سیب زمینی تولیدی استان کمتر از میانگین کشوری است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا ؛ قباد محمدی در گفت و گو با مرصادنیوز گفت: متأسفانه اخیراً فیلمی از سوی یکی از خبرنگاران صدا و سیمای استان درباره نیترات و سموم موجود در سیب زمینی پخش شد در حالی که این فیلم مربوط به سه چهار سال اخیر است.

وی افزود: فیلم هم اکنون به عنوان خبر جدید در فضای مجازی در حال پخش است.

محمدی گفت: در همان زمان سازمان غذا و دارو پاسخ داد که اکثر سیب زمینی های تولید شده در استان آزمایش شده و نیترات و سموم زیر حد مجاز هستند، اما در این ویدئو نیز به اشتباه می گوید که بیشتر آنها آلوده هستند. که البته صحت ندارد و ما این را تایید نمی کنیم.

وی گفت: خوشبختانه میزان نیترات سیب زمینی تولیدی استان کمتر از میانگین کشوری است.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: سایر محصولات غذایی نیز به طور مستمر پایش و نمونه برداری می شوند.

محمدی با تاکید بر اهمیت سلامت جامعه و تلاش معاونت غذا و دارو در این زمینه خاطرنشان کرد: در صورت عدم تایید سلامت محصول قطعا از بین می رود.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید