گیاه شنگ و خواص درمانی آن بر اساس طب سنتی


ساعت: 12:07
تاریخ انتشار: ۱۳۰۱/۰۵/۰۱
کد خبر: 1884894

سید ابوالفتح شیرمردی گفت: گیاه شنگ مقوی معده است، استفاده موضعی از ریشه این گیاه در درمان عفونت موثر است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا ؛ سید ابوالفت شیرمردی، پزشک عمومی و متخصص طب سنتی در گفت و گو با خبرنگار جهانبین نیوز؛ وی گفت: گیاه شنگ مقوی معده است، استفاده موضعی از ریشه این گیاه در درمان عفونت موثر است.

وی گفت: برگ گیاه شن از خونریزی معده جلوگیری می کند و در کاهش دردهای ناشی از رماتیسم مفید است.

شیرمردی ادامه داد: اگر گیاه شن را بشکنید و آب آن را روی زگیل کمی آسیب دیده بمالید، فعالیت سیستم ایمنی بدن را افزایش داده و زگیل را از بین می برد.

وی بیان کرد: می توانید از برگ های این گیاه به صورت خام در سالاد استفاده کنید، طبیعت آن شبیه کاهو و کاسنی است، بنابراین مانند کاهو و کاسنی می توانید آن را با کمی سرکه میل کنید.

شیرمردی با اشاره به اینکه این گیاه مقوی روده است و از اسهال و خونریزی جلوگیری می کند گفت: شنگ به دلیل اینکه مقوی کبد است به سم زدایی نیز معروف است. اگر پخته شود باید آب آن نوشیده شود، فواید این گیاه در آب آن دیده می شود.

وی با اذعان به اینکه گیاه شن مقوی اعصاب است، گفت: برای نقرس توصیه می شود زیرا دردهای ناشی از نقرس را کاهش می دهد.

شیرمردی یادآور شد: در خونریزی های رحمی نیز مفید است، مصرف آن باعث کاهش خونریزی های غیر طبیعی در زنان می شود.

وی در پایان گفت: برای افرادی که به بیماری های التهابی روده مبتلا هستند، گیاه شن سبزی چه پخته و چه نپخته مفید است، مقوی روده است.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید