تناسب حقوق بازنشستگان کجا رفت؟

تناسب حقوق بازنشستگان کجا رفت؟

حسن صادقی در نشست اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری گفت: خدا را شاکریم که با تلاش مستمری بگیران در نقاط مختلف ایران صدای بازنشستگان به گوش دولت و مجلس و دولت رسید. بار جبران اشتباه خود را بر دوش حقوق بخشی از بازنشستگان بر عهده گرفت.

صادقی تاکید کرد: مستمری بگیران امروزی با مشکلات زیادی مواجه هستند و این افزایش حقوق نمی تواند مشکلات آنها را به طور کامل حل کند. یکی دیگر از خواسته های مهم ما پس از تثبیت شرایط، پیگیری 25 درصد باقی مانده تناسب است.

وی ادامه داد: ما نیاز به جایی داریم که این مسائل را با قوت پیگیری کنیم تا بتوانیم نتیجه بگیریم. اجرای دقیق قانون خواسته ماست و هرکسی اگر جرات و جرأت انجام آن را داشته باشد، می تواند به دنبال اجرای قانون باشد. کسانی که در راس نمایندگی کارگری قرار دارند باید از منافع مشترک پیروی کنند.

رئیس اتحادیه ایثارگران کار به بدهی دولت به سازمان تامین اجتماعی اشاره کرد و گفت: سازمان تامین اجتماعی باید منابع مالی برای ایفای تعهدات خود داشته باشد و دولت باید با پرداخت بدهی خود بخش قابل توجهی از این منابع را تامین کند. به این سازمان . پیگیری بازپرداخت بدهی دولت به سازمان باید از طریق مجلس انجام شود و این اعضای کانون هستند که باید با نمایندگان مجلس تعامل داشته باشند.

صادقی گفت: وقتی دولت به سازمان تامین اجتماعی بدهکار است، هزینه کرد دولت در مکان های غیر ضروری برای ما جای سوال دارد. دولت باید الزامات سازمان را به صفر برساند تا بتوانیم با خیال راحت از سازمان درخواست کنیم.

وی به سهم سازمان در بودجه اشاره کرد و گفت: وقتی بودجه می نویسیم باید از سهم سازمان تامین اجتماعی آگاه باشیم. سال گذشته دولت هیچ اعتباری برای سازمان در بودجه ندید و در نهایت پس از اعتراض ما 90 هزار میلیارد تومان به سازمان اختصاص داد.

صادقی همچنین گفت: تحول در ساختار نظام پزشکی یکی دیگر از خواسته های ماست. بیمه نامه تکمیلی امروز ما به دلیل نکول شرکت آتیه ساز حافظ باید تغییر کند. باید در حوزه پرداخت ها تغییری ایجاد شود و پرداخت از جیب بیمه شدگان کاهش یابد.

رئیس اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری گفت: به احتمال زیاد دولت در سال آینده در افزایش دستمزدها مانند امسال رفتار نخواهد کرد و مبنای افزایش دستمزد در سال آینده دچار تحول منفی خواهد شد. سال جاری در شورای عالی کار افزایش دستمزد کارگران امسال اتفاق نمی افتد و نمایندگان کارگری راه سختی در پیش دارند و ما باید حضور داشته باشیم و آنها را نصیحت کنیم. زیرا افزایش دستمزد کارگران مانند هر سال بر دستمزد بازنشستگان تاثیر خواهد گذاشت.

صادقی در ادامه به مالیات بر درآمد اشاره کرد و گفت: باید سقف معافیت مالیاتی را در حوزه حقوق و دستمزد افزایش دهیم. خط فقر مطلق در کشور ما در حال حاضر 11 میلیون تومان است. فردی که فقیر است باید از مالیات معاف شود پس حداقل مالیات اشتباه است اما باید مالیات متوسط ​​باشد.

وی گفت: پیشنهاد من تشکیل شورای هماهنگی متشکل از کانون بازنشستگان و کارکنان دولت و تامین اجتماعی برای پیگیری این مجموعه مطالبات مشترک است.

صادقی در پایان با انتقاد از واگذاری سهام بانک رفاه کارگران گفت: بانک رفاه سرمایه کارگران و مستمری بگیران است و در اصل با سرمایه سازمان تامین اجتماعی کارگران تاسیس شده است. بانک رفاه خط قرمز ماست هیچکس حق خیانت به این بانک را ندارد و ما با چنین تصمیمی مخالفت خواهیم کرد.

رئیس اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری تاکید کرد: اگر هدف از واگذاری این بانک اجرای سیاست کلی نظام است باید سهام بانک رفاه را در اختیار کارگران و مستمری بگیران قرار دهند. اگر بانک رفاه از دست کارگران و مستمری بگیران خارج شود، سازمان با مشکل تامین نقدینگی مواجه شده و در انجام تعهدات خود دچار مشکل می شود.

دیدگاهتان را بنویسید