حدود ۹۹ درصد لپه کشور در آذرشهر تولید می‌شود

سرپرست سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان شرقی:

سرپرست سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان شرقی گفت: آذرشهر قطب فرآوری و تأمین لپه محسوب می‌شود، به‌طوری که با بیش از ۲۰۰ کارخانه فرآوری ۹۹ درصد لپه کشور را تولید می‌کند.


به گزارش خبرگزاری موج آذربایجان شرقی، حیدر فتح‌زاده صبح شنبه طی سفر یکروزه به شهرستان آذرشهر به بازدید از کارخانه فرآوری لپه در این شهر پرداخت و اظهار  کرد: عمده محل تأمین مواد اولیه لپه در آذرشهر، به غیر از استان آذربایجان شرقی، استان‌های کردستان، آذربایجان غربی و کرمانشاه هستند.

وی افزود: هر سال ۴۰ هزار تن مواد اولیه لپه خریداری و به میزان ۳۲ هزار تن فرآوری می‌شود و در صورت عدم‌امکان تأمین از داخل کشور، از کشورهای اتیوپی، هندوستان و استرالیا تأمین خواهد شد.

فتح‌زاده با بیان اینکه آذرشهر به‌عنوان قطب فرآوری و تأمین لپه کشور به‌شمار می‌رود، به‌طوری که با بیش از ۲۰۰ کارخانه فرآوری، ۹۹ درصد لپه کشور را تولید می‌کند، افزود: در این تعداد کارخانه بیش از ۵ هزار نفر مشغول به فعالیت هستند.

سرپرست سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان شرقی خاطرنشان کرد: در واقع شهر آذرشهر نقش تکمیل‌کننده زنجیره ارزش مواد غذایی و تولید محصولات کشاورزی در بخش نخود و لپه را دارد.

وی ادامه داد: بسته‌بندی مطلوب محصول لپه، متناسب‌سازی آن با نیاز مصرف‌کننده و معرفی مطلوب آن با برند استان آذربایجان شرقی و شهر آذرشهر می‌تواند نقش مهمی در تکمیل زنجیره ارزش صنایع استان و کشور داشته باشد.

سرپرست سازمان مدیریت و برنامه ریزی آذربایجان شرقی امروز همچنین با حضور در شهر تیمورلو از اجرای طرح دیوار ساحلی و بوستان بزرگ این شهر بازدید کرد.



آیا این خبر مفید بود؟


دیدگاهتان را بنویسید