خبرسازی از افزایش حقوق بازنشستگان

خبرسازی از افزایش حقوق بازنشستگان

به گفته وی با این ودیعه معوقه مستمری بگیران سایر رده ها برای چند ماه ابتدایی سال صفر می شود.

دهقان کیا درباره تناسب باقی مانده از سال قبل گفت: طی مذاکراتی که با مدیرعامل سازمان درباره بیست و پنج درصد باقیمانده تناسب انجام شد، وی از اجرای آن ابراز خرسندی کرد و اظهار داشت که به دنبال راه حلی برای اجرا هستند. آی تی.

وی می افزاید: امیدواریم مابقی تناسب هر چه زودتر اجرایی شود. انتظار بازنشستگان این است که در فروردین ماه تصمیمات جدید مستمری بگیران تحت عنوان صادر شود. بازنشستگان ماه هاست که منتظر اجرای تناسب باقی مانده هستند.

صادقی در ادامه به تناسب حقوق بازنشستگان اشاره کرد و گفت: تورم امروز نتیجه سیاست های اقتصادی و تاثیر آن بر کارگران و مستمری بگیران است. در ابتدای دولت فقر مطلق 25 درصد بود و الان به 30-32 درصد رسیده است. این سیاست ها فقرا را فقیرتر و ثروتمندان را ثروتمندتر کرد.

وی به ترمیم حقوق کارکنان و مستمری بگیران اشاره کرد و گفت: برای افزایش حقوق بازنشستگان مدت زیادی معطل کردند اما در عرض دو روز حقوق بخش خود را افزایش دادند. این تبعیض است.

صادقی به تناسب حقوق بازنشستگان اشاره کرد و گفت: باید تکلیف تناسب مشخص شود. اگر ندارید سهام بانک رفاه را به ما بدهید. از سال 1401 9 ماه می گذرد، اما شما حاضر نیستید در این مورد با ما ملاقات کنید.

رئیس اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری افزود: اگر وضعیت سازمان تامین اجتماعی بحرانی باشد وضعیت معیشتی مستمری بگیران بحرانی تر است. اگر سازمان به دلیل عدم تناسب حمایت و ورودی و خروجی و بدهی سنگین دولت به آن دچار مشکل است، بازنشستگان نیز به دلیل تورم دچار مشکل می شوند.

صادقی به بیمه تکمیلی اشاره کرد و گفت: از روی رضایت بیمه اضافی را نپذیرفتیم. اگر مسئولان به وظیفه خود عمل می کردند و قانون اجباری را رعایت می کردند، دیگر نیازی به بیمه اضافی نداشتیم.

وی گفت: به جایی رسیده ایم که یک شرکت ورشکسته به نام حافظ آتیه سازان ما را ناز می کند! چیزی که به ما می دهند بیمه تکمیلی نیست بلکه بیمه تکمیلی است و ما قبول کردیم که پرداخت از جیب بیمه شده را کم کنیم اما نتیجه معکوس داد. بیمه شده پول بیشتری برای درمان از جیب خود می پردازد.

صادقی گفت: بیمه تکمیلی به معنای دریافت 100 درصد هزینه درمان است اما به سختی درصد کمی از هزینه را دریافت می کنیم. بسیاری از بیماران سرطانی ما امروزه خانه و زندگی خود را می فروشند تا هزینه درمان را بپردازند. این خلاف قانون تعهدات است.

وی تاکید کرد: ابتدا باید برای اجرای قانون اجباری و سپس بیمه تکمیلی تلاش کنیم. آنچه امروز ما را به سمت بیمه تکمیلی سوق داده است، ناکارآمدی قانون مورد نیاز است. چرا سازمان می تواند 50 هزار میلیارد تومان برای بیمه تکمیلی بدهد اما نمی تواند این مبلغ را برای بیمارستان های خود هزینه کند؟

رئیس اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری همچنین به تناسب اشاره کرد و گفت: در سال 1400 تناسب برای مستمری بگیران تامین اجتماعی انجام شد. اگر افزایش حقوق براساس ماده 96 و 111 نبود، باید با تناسب این خلاء پر می شد. هر چند نگران بودم که این موضوع بدعت شود و دولت هر سال به جای مصوبه شورای عالی کار و تامین اجتماعی برای ما تصمیم بگیرد که خوشبختانه این اتفاق نیفتاد.

دیدگاهتان را بنویسید