ساعت: 14:24
تاریخ انتشار: 06/07/1401
کد خبر: 1893389
توسعه کشت قارچ در استان قم به دلیل اشتغال بالا و مصرف کم آب مورد توجه است و سالانه بیش از دو هزار تن قارچ در استان قم تولید می شود.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا ؛ به نقل از قم فردا توسعه کشت قارچ در استان قم به دلیل اشتغال بالا و مصرف کم آب مورد توجه است و سالانه بیش از دو هزار تن قارچ در استان قم تولید می شود که با برنامه ریزی های اساسی می توان این محصول را به کشورهای جهان صادر کرد. منطقه
قارچ ارزش غذایی بسیار بالایی دارد، قارچ باعث کاهش کلسترول و قند خون می شود و حاوی ویتامین های B1، B2، B6 و ویتامین D است.
انتهای پیام/