مسعود مزیکیان: رئیس جمهور به استان ها سفر می کند و در بین مردم امید ایجاد می کند، اما واقعیت این است که پول نیست/ باید برجام را بپذیریم.

مسعود مزیکیان: رئیس جمهور به استان ها سفر می کند و در بین مردم امید ایجاد می کند، اما واقعیت این است که پول نیست/ باید برجام را بپذیریم.

روز جدید مسعود مزیکیان در خصوص شباهت های سفرهای استانی دولت سیزدهم با دولت های نهم و دهم به خبرنگار جماران گفت: یک رئیس جمهور در سفرهای استانی خود حداقل 200 پروژه را امضا نمی کند. اما در آن زمان محمود احمدی نژاد در سفر به استان 200 هزار و 300 پروژه را امضا کرد که همچنان پابرجاست. مهم نیست که کسی بگوید من 300 پروژه را تایید کرده ام. اما حداقل این دولت اینقدر کار نمی کند و به استان ها سفر می کنند و در بین مردم امید ایجاد می کنند. اما واقعیت این است که پول وجود ندارد.
مسعود مزیکیان: رئیس جمهور به استان ها سفر می کند و در بین مردم امید ایجاد می کند اما واقعیت این است

مسعود بیزیکیان در ادامه انتقادات مثبت و منفی به سفرهای استانی دولت سیزدهم و احیای برجام گفت: در حالی که رئیس جمهور به استان ها سفر می کند و در بین مردم امید ایجاد می کند، واقعیت این است که پولی نیست.

این نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار جماران در پاسخ به سوالی درباره ارزیابی عملکرد یک ساله دولت گفت: کافی است وعده های داده شده در مناظرات انتخاباتی را با مسائل امروز مانند تورم، اشتغال، مسکن، شایسته سالاری و … مقایسه کنیم. نکا انصاف را با هم مقایسه کنیم ببینیم این وعده ها محقق می شود یا خیر؟! یکی از آن وعده ها مسکن بود که گفتند سالی یک میلیون واحد مسکونی تهیه می کنند، اما بعد از مدتی صدا و سیما در این باره گفت زمین را برای تهیه واحدهای مسکونی آماده می کنیم. حالا باید زمین آماده شود کی می خواهد با چه پولی بپردازد؟! چه کسی می خواهد خانه ها را بسازد؟! آدمی که خانه ندارد با چه پولی و چگونه می تواند بسازد؟ پول نمی دهند، اگر هم بدهند، وام 18 درصد است. پس چگونه این شخص پول را پس می دهد؟! اما از سوی دیگر شاهد بیکاری و تورم هستیم که کمر بسیاری از مردم را شکسته است.

استان ها باید توسط مدیران استانی اداره شود

وی شباهت سفرهای استانی دولت سیزدهم با دولت های نهم و دهم را نیز گفت: یک رئیس جمهور در سفرهای استانی خود حداقل 200 پروژه را امضا نمی کند. اما در آن زمان محمود احمدی نژاد در سفر به استان 200 هزار و 300 پروژه را امضا کرد که همچنان پابرجاست. مهم نیست که کسی بگوید من 300 پروژه را تایید کرده ام. اما حداقل این دولت اینقدر کار نمی کند و به استان ها سفر می کنند و در بین مردم امید ایجاد می کنند. اما واقعیت این است که پول وجود ندارد.

این پزشک تصریح کرد: این روندی که انجام شده یک حرکت مدیریتی نیست. مدیریت یعنی اختیار و اقدامات بعدی اختیار.

وی تاکید کرد: در سطوح بالای سیاسی عمدتاً روابط بین الملل را تعیین می کنند. اگر امروز به وزارتخانه های ایالت های مختلف نگاه کنیم، می بینیم که استان ها توسط مدیران استانی اداره می شوند و هیچ گونه دخالتی در این امور وجود ندارد. ما در تهران نشسته ایم و در امور شهر دخالت می کنیم که مشکل حاکمیتی است. باید اختیارات به استان و شهرستان داده شود و بر اساس دستورالعمل ها پاسخگویی صورت گیرد.

این توافق ضعیف تر از توافق دولت قبل است

پزشکان در خصوص برجام افزودند: برجام را امضا کردند و اختیار (به مذاکره کنندگان) دادند. ما هم می گوییم چرا پاره نمی کنی (همانطور که گفتی)؟! چرا سفره مردم را رنگ نمی کنید؟! مگر در دور قبل نگفتند برجام باید شکسته شود و این خیانت است؟ پس چرا امروز هم به خیانت ادامه می دهید و سفره مردم بی رنگ تر شده است؟! اما من معتقدم که ما باید برجام را بپذیریم و به جای فروختن، روابط خود را اصلاح کنیم. بلکه باید حرف بزنیم و حقوق مردم را مطالبه کنیم. صحبت نکردن با آنها و نپذیرفتن آنها مشکل کشور را حل نمی کند. این توافق ضعیف تر از توافق دولت قبل است. تا جایی که من می دانم، ما کسی بهتر از ظریف نداریم. ظریف مردی بود که سیاست خواند، مدرک گرفت و تجربه کرد. این افراد این تجربیات را از کجا آورده اند؟ بعد یکی را که می دانست و می توانست با کسی که این راه را نرفته مقایسه می کنید؟!

وی در پایان با اشاره به اینکه چرا برخی از وزرا حسن روحانی را دلیل شکسته شدن وعده های خود می دانند، گفت: می دانستند حسن روحانی در پایان دوره کاری خود مشکلات زیادی دارد اما باز هم قول هایی دادند. اگر نمی دانستند حسن روحانی این مشکلات را دارد از واقعیت دور است! اما چون این مشکلات را می دانستند چرا حل نمی کنند؟!

دیدگاهتان را بنویسید