نمک عمر را کوتاه می کند

به طور متوسط ​​افرادی که نمک زیادی می خورند تا سن 50 سالگی حدود دو سال از طول عمر خود می کاهند.

دکتر لو چی، محقق ارشد دانشگاه تولین در نیواورلئان، گفت: این یک رفتار ساده است که افراد می توانند آن را تغییر دهند.

غذاهای فرآوری شده و غذاهای راحت اغلب سرشار از سدیم هستند و باید محدود شوند.

متخصصان سلامت مدت‌هاست که محدود کردن سدیم در رژیم غذایی را توصیه می‌کنند، که تا حد زیادی در کمک به کنترل سطح فشار خون موثر است.

این یافته ها بر اساس 501,379 بزرگسالی است که در مطالعه Biobank انگلستان شرکت کردند. زمانی که آنها بین سال‌های 2006 تا 2010 استخدام شدند، به پرسش‌نامه‌هایی درباره رژیم غذایی و عادات سبک زندگی‌شان پاسخ دادند.

در طی 9 سال، بیش از 18000 شرکت کننده به طور نابهنگام فوت کردند. محققان دریافتند که خطر مرگ زودرس در میان افرادی که می‌گویند همیشه از نمک خوراکی استفاده می‌کنند، در مقایسه با افرادی که هرگز یا به ندرت نمک مصرف می‌کنند، ۲۸ درصد بیشتر است.

نتایج نشان داد که در بین مردانی که نمک زیادی مصرف می‌کردند، این میزان بیش از دو سال کمتر از امید به زندگی در سن 50 سالگی بود. همسران آنها به طور متوسط ​​1.5 سال از زندگی خود را از دست دادند.

چی تاثیر نمک اضافی بر فشار خون را عامل اصلی این پدیده می داند: افرادی که به طور معمول به غذای خود نمک اضافه می کنند، به ویژه در معرض خطر مرگ ناشی از سکته مغزی یا بیماری قلبی هستند.

دیدگاهتان را بنویسید