چرا یکسان سازی حقوق بازنشستگان اعمال نمی شود؟

چرا یکسان سازی حقوق بازنشستگان اعمال نمی شود؟

حقوق بازنشستگان مبلغی است که ماهانه تا پایان عمر به افرادی که واجد شرایط بازنشستگی هستند داده می شود. حقوق بازنشستگان با در نظر گرفتن میانگین درآمد دو سال اخیر که از حقوق بازنشستگی کسر می شود محاسبه می شود. حقوق مستمری بگیر فاکتورهایی دارد از جمله شرط سن و مدت سابقه کار که شرط احراز این حقوق می باشد.1401 حقوق مستمری بگیر برای افراد مختلف و همچنین کمک هزینه بازنشستگی متفاوت است. حقوق بازنشستگی بیمه 1401 مبلغی کمتر از حقوق مستمری بگیران کشور است.

به گفته یکی از کارگران بازنشسته، اگر دولت بدهی سازمان را پرداخت کند، مانده توزیع متناسب تا پایان سال تامین می شود.

سید صولت مرتضوی روز گذشته درباره مطالبات تامین اجتماعی از دولت که پیش بینی می شود امسال 90 هزار میلیارد تومان وصول شود، گفت: امسال همه این درخواست ها را دریافت می کنیم و تلاش می کنیم طبق قانون بودجه عمل کنیم.

مروتی (کارگر بازنشسته) با اشاره به این ادعاها می گوید: وارد نهمین ماه سال شدیم اما دولت هنوز یک ریال از این نود هزار میلیارد تومان را پرداخت نکرده است. در سه چهار مورد دیگر چگونه قرار است این مطالبات وصول شود و چگونه است که دولت برای همه زیرمجموعه های خود از صندوق لشگری گرفته تا ملی بودجه و اعتبار دارد اما برای کارگران و اجتماعی پولی ندارد. سازمان امنیت؟

به گفته وی، در صورت پرداخت بدهی دولت، امکان اجرای مابقی تناسب در ماه های باقی مانده تا پایان سال وجود دارد.

وی تصریح می کند: مستمری بگیران 25 درصد تعدیل سال قبل را از سازمان بدهکار هستند. اگر دولت 90 هزار میلیارد تومان به سرعت به سازمان پرداخت کند، اعتبار برای اجرای مابقی تناسب تامین می شود. سازمان می تواند متوجه شود و مابه التفاوت ماه های ابتدای سال را به مستمری بگیران پرداخت کند.

مروتی تاکید می کند: دولت هیچ توضیحی برای بازپرداخت بدهی خود به سازمان نمی دهد. کارگران بیمه شده بیش از 400 هزار میلیارد تومان به دولت بدهکارند اما برنامه ای برای پرداخت همان 90 هزار میلیارد تومان ندارند!

علی دهگانکیا; رئیس کانون بازنشستگان تامین اجتماعی استان تهران با اشاره به آغاز پرداخت معوقات از این ماه گفت: رایزنی هایی در خصوص تعدیل حقوق در حال انجام است و امیدواریم تا پایان امسال تصمیم گیری شود. هنوز مذاکره مستقیمی با مدیر عامل تامین اجتماعی در این زمینه انجام نداده ایم و به دنبال فرصتی برای دیدار با وی هستیم. این موضوع یکی از مطالبات اصلی مستمری بگیران و بخشی از برنامه ششم تامین اجتماعی است. در صورت تمدید تناسب برای سال آینده، برنامه هفتم پیشنهاد می شود. بنابراین انتظار کانون بازنشستگان این است که مدیرعامل مستقیماً وارد این موضوع شود و به وعده های پذیرش ۲۵ درصد بدهی به بازنشستگان و سایر سطوح عمل کند. البته لازم است مجری تامین اجتماعی در این باره مصاحبه کند و پاسخ مردم را بدهد تا خیالشان راحت شود. در خصوص معوقات نیز مشاهده می کنیم که قول مدیرعامل مبنی بر پرداخت از آبان ماه محقق شده است.

بدهکاری که مطالبه دارد

وی درباره بدهی تامین اجتماعی به مراکز درمانی دولتی توضیح داد: سازمان تامین اجتماعی حدود 8 هزار میلیارد تومان به بیمارستان ها و داروخانه های دولتی تحت نظارت دانشگاه علوم پزشکی بدهکار است. از سوی دیگر سازمان تامین اجتماعی به مراکز درمانی دولتی خدمات ارائه کرده است که در نتیجه این سازمان 13 هزار میلیارد تومان به آنها بدهکار است. بدهکار امروز اعلام کرد که برای تسویه بدهی 8 هزار میلیارد تومانی خود به بیمه شدگان خدماتی ارائه نمی کند. اگر 13 هزار میلیارد بدهی باشد خودش این بدهی را حل می کند. تامین اجتماعی می تواند 8 هزار میلیارد را نقدا پرداخت کند یا بقیه بدهی خود را که 5 هزار میلیارد است از 13 هزار میلیارد پرداخت کند. این همان چیزی است که تامین اجتماعی از مراکز درمانی دولتی ادعا می کند، اما امروز بدهکار درخواست تامین اجتماعی کرد.

رئیس کانون بازنشستگان تامین اجتماعی تهران ادامه داد: به نظر می رسد نباید بدهی تامین اجتماعی پرداخت شود اما از آنجایی که مراکز درمانی طلبکار هستند باید این مبلغ برای ارائه خدمات به بیمه شدگانمان تسویه شود. متأسفانه این سوال دور از انصاف است. با توجه به این مشکل، DVMU نباید مستمری بگیر یا بیمه شده را در محل خود رها کند و آنها را در مرکز اختلاف با سازمان بیمه قرار دهد. در این صورت باید به فکر حل مشکل باشند نه اینکه بیمه شده را به قربانی تبدیل کنند.

دهگان کیا; وی با ابراز بی اطلاعی از افزایش حقوق کشوری و لشکری ​​گفت: بر اساس بودجه مصوب سال 1400 مجلس برای امسال، میانگین افزایش حقوق حدود 10 درصدی برای کارمندان و مستمری بگیران پیش بینی شده است. این در حالی است که حداقل دستمزد کارگران به مرز 5 میلیون و 585 هزار تومان رسید و در همین مدت حداقل دستمزد و سایر سطوح کارمندان و مستمری بگیران کشور و ارتش نیز 10 درصد به حقوق افزایش یافت. سقف 10 میلیون تومان این در حالی است که بر اساس مصوبه شورای عالی کار همان 5 میلیون و 585 هزار تومان با 30 سال سابقه خدمت برای مستمری بگیران تامین اجتماعی مصوب شد. سطوح دیگر یعنی. افرادی که بیش از حداقل دستمزد دریافت می کنند نیز 38 درصد به اضافه 515 هزار تومان افزایش دستمزد دارند. همه این تغییرات بر اساس مصوبه شورای عالی کار بود که پس از آن حکم مدیرعامل به هیات مدیره سازمان داده شد و در نهایت آنها نیز این سمت را از دولت درخواست کردند.

وی در نهایت گفت: موضوع حدود 5 ماه به طول انجامید و در نهایت پس از آن مدت این مبالغ به مسئولان تامین اجتماعی پرداخت شد. اما باز هم کارمندان غیرنظامی و لشکری ​​و مستمری بگیرانشان اعتراض کردند که چرا باید حقوق تامین اجتماعی به این مبلغ اضافه شود. به همین دلیل یک میلیون تومان به حداقل آنها اضافه شد و اکنون حداقل دریافت کنندگان تامین اجتماعی یک میلیون تومان از حداقل دریافت کنندگان کشوری و ارتشی عقب هستند. در مجموع سایر سطوح با تناسب و افزایش ده درصدی که برای آنها اعمال شد به رقم افزایش حقوق تامین اجتماعی رسیدند. اما در مجموع حداقل های بیمه ای یک میلیون تومان عقب است.

این فعال کارگری با تاکید بر احیای حقوق و دستمزد کارکنان تامین اجتماعی و مستمری بگیران از آغاز واریز معوقات مستمری بگیران با سایر سطوح حقوقی خبر داد و گفت: معوقات از آبان ماه تا 5 ماه آینده به حساب بازنشستگان واریز می شود. مارس .

رحمت الله پورموسی در گفت وگو با ایسنا، بر ضرورت بازگرداندن حقوق و دستمزد کارگران و مستمری بگیران تاکید کرد و اظهار کرد: جامعه کارگری خواهان مهار تورم و تثبیت قیمت ها است، هرچند دولت در تلاش برای کنترل تورم و تثبیت قیمت ها در بازار است، اما در این شرایط باید قدرت معیشت کارگران و مستمری بگیران و حتی کارمندان حفظ شود.

وی افزود: با توجه به افزایش هزینه ها و لزوم حفظ قدرت خرید، دولت ترمیم حقوق افراد غیرنظامی و لشکری ​​و مستمری بگیران را در دستور کار قرار داده و مجلس نیز آن را تصویب کرده است.

این فعال کارگری با اشاره به هزینه سبد معیشت کارگران گفت: این هزینه ها شامل هزینه مسکن، بهداشت و درمان، غذا و تغذیه و… می شود که اگر تورم هر کدام را محاسبه کنیم می توان دریافت که دستمزد و درآمد حاصل می شود. کارگران برای امرار معاش کفایت می کنند و سبد معیشت آنها را تامین نمی کند، بنابراین باید سعی کنیم تورم را در بخش های مختلف اقتصاد و جامعه کنترل کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید