کاهش کلسترول با مصرف جو


ساعت: 13:04
تاریخ انتشار: 1301/08/16
کد خبر: 1909125

خوردن جو دوسر و فرآورده های بر پایه این گیاه باعث کاهش سطح دو نوع کلسترول LDL یا لیپوپروتئین کم چگالی و HDL یا لیپوپروتئین کم چگالی می شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا ؛ به گزارش خم فردا، کلسترول بالا می تواند اثرات نامطلوب زیادی برای انسان داشته باشد، اما خوشبختانه غذاهای حاوی فیبر سالم مانند جو، خطر ابتلا به بیماری های قلبی و سکته را کاهش داده و سطح کلسترول را تنظیم می کند.

سخنران: محمدعلی رجبی

دیدگاهتان را بنویسید