کدام گروه شامل نظام رتبه بندی معلمان نمی شود؟

کدام گروه شامل نظام رتبه بندی معلمان نمی شود؟

وی از تشکیل کلاس های آموزشی مستقیم در مدارس بعد از تعطیلات نوروزی خبر داد و گفت: رعایت پروتکل های بهداشتی شرط اصلی است؛ در این راستا با توجه به شرایط و ضوابط و مقررات بهداشتی و درمانی، در مدارس به طور مستقیم در حال برگزاری است. در صورت افزایش مجدد تاج بعد از تعطیلات، کلاس های جبرانی در مدارس برگزار می شود که تا نیمه دوم سال تحصیلی تمدید می شود. یوسف نوری با اشاره به تصمیمات اخیر در خصوص رتبه بندی معلمان گفت: لایحه رتبه بندی معلمان از سال 1392 بر اساس سند تحول بنیادین آموزش و پرورش آغاز شد و همچنان با چالش های فراوانی مواجه بود، در حالی که پس از بررسی های متعدد در مجلس شورای اسلامی و هیئت رئیسه در تاریخ 23 اسفند 1400 رئیس جمهور از آموزش به هیئت امناء اطلاع داده نشد.

وی با تاکید بر انتظارات منصفانه جامعه مدرسین در خصوص طرح رتبه بندی، گفت: علیرغم همه تلاش های صورت گرفته به نظر می رسد هنوز از نظر زمانی کمی در اجرای طرح تاخیر داریم که دلیل آن تنها وجود است. ضوابط و مقررات این طرح بود و خوشبختانه در دولت سیزدهم با حمایت رئیس جمهور مشکلات این طرح به سرعت مرتفع شد و در نهایت طرح رتبه بندی به نتیجه رسید.

نوری با اشاره به اهداف طرح رتبه بندی معلمان گفت: رتبه بندی معلمان بر اساس سند تحول بنیادین است و مهم ترین هدف آن ارتقای کیفی نظام آموزشی کشور است.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به هدف اصلی این رتبه بندی خاطرنشان کرد: طرح رتبه بندی علاوه بر افزایش حقوق و مزایای معلمان، انگیزه «یادگیری دانش» و «رقابت علمی» را در جامعه معلمان افزایش می دهد که این امر افزایش می یابد. توانمندسازی معلمان نسبت به امروز بنابراین این توانایی در آموزش دانش آموزان بی تاثیر نبوده و آنها را به اهداف سند سوق می دهد و کل منطقه را آموزش می دهد.

وی افزود: ماده دوم در رتبه بندی معلمان به تشریح سه صلاحیت معلمان عمومی، تخصصی و حرفه ای پرداخته و رتبه بندی را در هر مورد مشخص می کند.

نوری با بیان اینکه معلمان در طرح رتبه بندی به پنج رتبه تقسیم شدند، بیان کرد: محدوده رتبه بندی در دو لایحه ای که دولت قبل ارائه کرده بود شامل برخی افراد از جمله معاونین فرهنگی نمی شد که به کلاس های درس مدرسه می آیند. با اصلاحات انجام شده و مصوبه شورای انقلاب این مشکلات برطرف شد.

وزیر آموزش و پرورش افزود: اکنون با ابلاغ طرح رتبه بندی و بر اساس قانون، وزارت آموزش و پرورش موظف است ظرف یک ماه کاری آیین نامه مربوطه را تدوین کند. اجرا شود.

وی با اشاره به جلسات مکرر با موضوع رتبه بندی گفت: سعی می کنیم این کار را با دقت و جدیت انجام دهیم و تاکید داریم که یکی از مهمترین اقدامات ما نگاه به هدف رتبه بندی است که می تواند برای جامعه و معلمان موثر باشد. “

نوری افزود: در ماده یک این رتبه بندی به ارتقای کیفی فرآیند آموزشی و ارتقای منزلت و همچنین ایجاد نظام پرداخت مبتنی بر شایستگی و توسعه مستمر صلاحیت عمومی و حرفه حرفه ای معلمان اشاره شده است. “

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: در لایحه قدیم دولت، افراد هر 6 سال یک بار در رتبه بندی قرار می گرفتند، اما در حال حاضر افراد هر پنج سال یک بار در رتبه بندی قرار می گیرند و محدودیت سنی وجود ندارد، اما برای برخی که در محرومیت هستند. این رتبه در هر سال به سه ماه و به چهار سال کاهش می یابد و برای معلمانی که تاییدیه بنیاد نخبگان را دارند نیز پایه سه ساله خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید