ساعت: 12:39
تاریخ انتشار: ۱۳۰۱/۰۲/۲۸
کد خبر: 1839734
حمیدرضا حسینی گفت: برای عرضه گوشت قرمز در استان دام زنده از داخل و بخشی از خارج از استان وارد می شود و کشتارگاه ها در نوبت صبح و بعدازظهر باز هستند.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا ؛ حمیدرضا حسینی مدیرکل دامپزشکی استان سمنان در گفت و گو با خبرنگار مرآت در تشریح روند عرضه گوشت قرمز در استان سمنان گفت: روند عرضه گوشت قرمز را با جدیت دنبال کنید.
مدیرکل دامپزشکی استان سمنان گفت: خوشبختانه اقدامات انجام شده تاکنون کمبودی در بازار نداشته است و مردم نباید از این بابت نگران باشند.
به گفته حسینی، برای تحویل گوشت قرمز به استان، واردات دام از داخل و بخشی از خارج انجام می شود و کشتارگاه ها در نوبت صبح و بعدازظهر باز هستند.
وی همچنین خاطرنشان کرد: از 21 اردیبهشت تاکنون 18 تن گوشت قرمز دام سبک و 11 تن گوشت قرمز دام سنگین در دو نوبت صبح و بعد از ظهر در قصابی های استان توزیع می شود.
این مقام مسئول قیمت مصوب گوشت قرمز مخلوط را 180 هزار تن اعلام کرد.
انتهای پیام/