افزایش ۱۰ درصدی جوجه ریزی در استان اصفهان

معاون بهبود دامپروری سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان خبر داد؛

معاون بهبود امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان از افزایش 10 درصدی جوجه کشی واحدهای صنعتی در پاییز امسال در استان اصفهان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری موج اصفهان

حسین ایراندوست گفت: پاییز امسال بیش از 20 میلیون و 400 هزار قطعه جوجه در واحدهای صنعتی استان جوجه ریزی شد که نسبت به مدت مشابه سال گذشته بیش از 10 درصد افزایش داشت.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر با مشکل کمبود مواد اولیه در استان مواجه نیستم، پیش بینی کرد: تا پایان سال میزان جوجه ریزی و تولید گوشت مرغ در استان رو به افزایش است.

ایراندوست با اشاره به اینکه استان اصفهان یکی از قطب های برتر کشور در تولید مرغ و تخم مرغ است، افزود: هم اکنون یک هزار و 379 واحد گوشت طیور با ظرفیت تولید 34.5 میلیون واحد در سه ماهه امسال در استان فعال هستند. .

معاونت بهبود امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان وی گفت: در حال حاضر به طور متوسط ​​حدود 550 تا 600 تن مرغ زنده تولید و به کشتارگاه ها تحویل می شود.



آیا این خبر مفید بود؟