افزایش 130 درصدی برنج در 8 ماه گذشته

افزایش 130 درصدی برنج در 8 ماه گذشته

روز جدید حسن تقی زاده رئیس اتحادیه برنج فروشان بابل گفت: قیمت برنج از شهریور ماه سال گذشته (ابتدای فصل برداشت) تا به امروز 130 درصد افزایش داشته است.

رئیس اتحادیه برنج فروشان بابل گفت: قیمت برنج از شهریورماه سال گذشته (ابتدای فصل برداشت) تا امروز 130 درصد افزایش داشته است.

پس از افزایش 57 درصدی دستمزد کارگران، گمانه زنی ها مبنی بر تجدید نظر در لایحه دستمزد کارگران به وجود آمد زیرا بین تورم و افزایش قیمت کالاها رابطه وجود دارد. بحث کردیم و این سوال را مطرح کردیم که آیا افزایش دستمزد کارگران باعث افزایش قیمت کالاهای اساسی شده است؟

حسن تقی زاده، رئیس اتحادیه برنج فروشان بابل گفت: قیمت برنج از شهریور سال گذشته (آغاز فصل برداشت) 130 درصد افزایش یافته است. اما قیمت این محصول امروز به ۷۸ هزار تن در هر کیلوگرم رسیده است.

به گفته وی؛ قیمت سنتی برنج طارم و هاشمی 130 درصد و برنج پرمحصول 100 درصد افزایش یافته است.

تقی زاده با بیان اینکه افزایش دستمزد کارگران تاثیری بر افزایش قیمت برنج نداشته است، افزود: روند افزایش قیمت برنج از قبل از سال جدید آغاز شده است، بنابراین افزایش دستمزد کارگران نمی تواند تاثیری بر این موضوع داشته باشد.

این فعال اقتصادی مهم ترین دلایل افزایش قیمت برنج را افزایش کشت ارقام پرمحصول به جای برنج سنتی طارم و هاشمی، ذخیره سازی برنج گروهی خاص و خشکسالی عنوان کرد. دلایل افزایش قیمت برنج

وی با بیان اینکه قیمت برنج از نوروز افزایش یافته است، افزود: بعد از عید شاهد افزایش چند درصدی قیمت برنج داخلی بودیم که با تقویت نظارت دولتی و اجرای دستور قیمت گذاری، قیمت برنج ثابت ماند.

به گفته رئیس اتحادیه برنج فروشان بابل؛ قیمت برنج کشت شده در بانک کیلویی 92 هزار تن و قیمت اولین برنج کشت شده در بانک کیلویی 80 هزار تن است.

تحویل تخم مرغ 20 درصد زیر حد مجاز

ناصر نبی پور، رئیس اتحادیه مرغ های تخمگذار گفت: افزایش دستمزد کارگران تاثیری بر قیمت تخم مرغ ندارد.

به گفته وی؛ قیمت سویا در بازار آزاد به 9 هزار تن در هر کیلوگرم و ذرت به 10 هزار تن در هر کیلوگرم رسید.

نبی پور با بیان اینکه قیمت سایر اجزای تولید اعم از دارو، واکسن و عوارض حمل و نقل در حال افزایش است و در صورت کنترل قیمت این قطعات بدون شک شاهد ثبات قیمت تولید خواهیم بود.

به گفته رئیس اتحادیه مرغ های تخمگذار؛ تخم مرغ در ماه رمضان 20 درصد زیر نرخ مصوب عرضه شد

عدم مشارکت دغدغه اصلی پرورش دهندگان است

همچنین در همین رابطه افشین صدر دادرس مدیرعامل اتحادیه دامداران سبک با اشاره به افزایش هزینه های زندگی در کشور گفت: کارگران و مزدوران توان پرداخت هزینه ها را ندارند بنابراین افزایش دستمزدها امری اجتناب ناپذیر است اما از سوی دیگر، این افزایش دستمزد باعث شده است که برخی از مزارع کوچک توانایی پرداخت نیروی کار را نداشته باشند.

وی کمبود مواد اولیه را یکی از دغدغه های اصلی تولیدکنندگان عنوان کرد و افزود: کمبود تامین مواد اولیه و بالا بودن نرخ آن منجر به افزایش هزینه های دامی و در نتیجه کاهش خرید مصرف کنندگان شده است.

صدر دادرس ادامه داد: قیمت دام قبل از عید نوروز 73 هزار تن به ازای هر کیلوگرم بود، اما پس از این ایام قیمت آن به 65 هزار تن در هر کیلوگرم رسید و با توجه به شواهد و قرائن می توان گفت که قیمت دام زنده در روزهای اخیر کاهش خواهد یافت. روزها.

به گفته مدیرعامل اتحادیه صنف دام سبک امسال احتمال خشکسالی و کمبود مراتع افزایش یافته و همچنین مشکل آب شرب نیز دغدغه جدی دامداران شده است.

افزایش 30 درصدی قیمت میوه و تره بار

مصطفی دارایی نژاد رئیس اتحادیه میوه فروشان با بیان اینکه افزایش دستمزد کارگران تاثیری بر قیمت میوه و تره بار نداشته است، گفت: عرضه و تقاضا تعیین کننده قیمت میوه و تره بار است. قیمت سیب زمینی کهنه با افزایش عرضه به 6 تا 8 هزار تن در هر کیلوگرم رسید.

وی با بیان اینکه در 6 ماه گذشته قیمت تابستان 30 درصد افزایش داشته است، گفت: کمبود بار و کاهش عرضه و نگهداری محصولات در انبارها باعث افزایش قیمت میوه می شود نه حداقل دستمزد گیرندگان.

دیدگاهتان را بنویسید