بانوی در تبعید چند پاسخ

ساعت: 10:34
تاریخ انتشار: ۱۳۰۰/۰۹/۲۷
کد خبر: 1792972

وقتی که بانوی اول خلقت در غربت زمان خود گم و رها می شود، با وجود اینکه همه حتی ظالمان بر عظمت او در پیشگاه خداوند و پیامبر خاتم شهادت می دهند، پاسخ به چند سوال پرمعنی جز ظلم تاریخی دخت نبی مکرم اسلام در تاریخ تا امروز ادامه نخواهد داشت و این بزرگترین آزار و اذیت این موجود نادر است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا ؛ به نقل از وبلاگ؛ مورخان و وقایع نگاران در اوایل اسلام برخی از کوچکترین و بی اهمیت ترین وقایع آن روزها را با جزئیات بسیار در دسترس امروز ثبت کرده اند. مثلاً خانه فلان رهبر اسلام و فلان شخصیت از اول اسلام کجا بود که در آن جنگ و حتی در کدام قسمت از میدان جنگ کشته یا شهید شد یا فلان شخص با نیزه یا شمشیر حمله کرد و …

آیا جای تعجب نیست که تربت پاک دختر رسول خدا (ص) با آن همه نقش برجسته در اسلام و تمام فضایل و کرامت والایی که از قول رسول خدا (ص) در مورد این یکی که دارم. ، “غیب” می ماند؟!
اشاره به بخشی از زمزمه امیرالمومنین (ع) در شب تشییع حضرت زهرا (س) ممکن است راز تربت بینشان یا به عبارتی راز تربت زهرا عطار (ع) را آشکار کند که بی نشان مانده است. ;

«یا رسول الله… سلام بر من و دخترم که به زیارت تو آمدیم و نزد تو به زمین رفتیم… اکنون امانت به صاحبش رسیده است، زهرا دامن خود را از من کنار زد و با تو آرام گرفت. .. پس از او آسمان و زمین زشت می شود و اندوه دلم باز نمی شود…

رفتن فاطمه دلم را خسته کرد و اندوهم ادامه پیدا کرد و چه زود همگی مضطرب شدیم… شکایتم را به درگاه خدا می برم و دخترت را به تو می سپارم. زهرا می گوید بعد از تو چه نگرانی هایی به او وارد می شود … از او چه می خواهی

جستجو کن و آنچه را که می خواهی به او بگو تا راز دلش را برایت فاش کند و خون دلی که بلعیده بیرون بیاید…

ای پیامبر خدا… دخترت زهرا مخفیانه به زمین می رود و تا چند روزی از مرگت می گذرد و هنوز نامی از تو برده نشده است…

ای فاطمه… اگر بیم غلبه ستمگران نبود، تا ابد در کنار حرم می ماندم و در این ماتم بزرگ اشک می ریختم و…»

چرا فاطمه را شبانه دفن کردند؟ چرا علائم و نشانه های قبر او از بین می رود؟ و چرا علی (ع) اصرار دارد که تربت زهرای مرضیه (س) را که دستور خود اوست بخواند و در زمزمه حزن انگیز خود با رسول خدا (ص) این نام را اعلام کند؟… در این داستان « سؤالاتی مطرح می شود». و جوابهای «جوابها» مخلوط شده و در متن «سؤالات» قرار می گیرد… و مرزبندی قبر فاطمه (س) «نشانه» است (علیه السلام) آن را رضایت خداوند می داند، در خطاب به قبرش به آنچه در آن روزها پس از رحلت پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم در مدینه مرکز اسلام فاطمه رخ داد اعتراض می کند؟

ده ها سال بعد، آنچه را که فاطمه علیهاالسلام در آن روز دیده بود، دیگران به وضوح دیدند، اما آن روز دیگر دیر شده بود.

اما امروز فاطمه عزیز! دیگر مثل آن روزها تنها نیستی. ملت‌های مسلمان با این علامت که با قبر بی‌نشان رفتی استقبال شد، سقف تاریک نظام سلطه را دریدند و طرح جدیدی را که برگرفته از نسخه اسلام ناب محمدی (ص) و .. دیدار است، آشکار کردند. .

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید